EXCLUSIV Totul despre Şelly, noul idol al puştilor din România. Ce a făcut cu primii bani câştigaţi

Ultima actualizare:
Calculatorul de acasă este cea mai scumpă achiziţie făcută de Şelly
Calculatorul de acasă este cea mai scumpă achiziţie făcută de Şelly

Se numeşte Andrei Şelaru, însă toată lumea îl ştie drept vlogger-ul Şelly. El e noul idol al adolescenţilor din România, despre care toţi copiii şi adolescenţii vorbesc.

Puştiul care face senzaţie pe internet cu filmuleţele lui s-a implicat şi într-o formaţie muzicală, 5gang, cu care a mai strâns câteva mii de fani adolescenţi. Aceştia abia aşteaptă să-l vadă în concert live la Arenele Romane pe 1 iunie. Andrei a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, detalii inedite despre viaţa lui.

Click!: Eşti cel mai în vogă vlogger adolescent în acest moment. Care e pe scurt cartea ta de vizită?

Şelly: Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28  februarie 2001, în Craiova! Mama e profesoară de matematică, iar tata, ingier silvic.

Cum ai pornit în această călătorie spre celebritate?

A început cu mine şi cu o cameră veche de filmat, în camera mea, într-o vacanţă de iarnă în care mă plictiseam, pe la 11 ani. Îmi doream de ceva timp să încep toată treaba asta cu vlogul. Mai făcusem câteva experimente înainte care nu ieşiseră şi am vrut să mă apuc serios atunci. Şi uite că m-am ţinut de treabă. 

Cine te-a inspirat la vremea aceea?

Foarte mulţi au fost şi din afara ţării, dar de la noi Mickey Hash, Bianca Adam, Crazy Monkeys... au fost şi sunt nume sonore. Şi m-au inspirat să încep şi eu. 

După cât timp ai câştigat primii bani şi câţi au fost?

După circa un an şi jumătate şi au fost puţini. Primii bani au venit din monetizarea YouTube, cred că au fost undeva la 70 de dolari pe câteva luni adunate. Efectiv am aşteptat un an ca să primesc banii ăia şi apoi am avut diverse colaborări cu anumite branduri începând din 2015. 

Îţi mai aminteşti ce ţi-ai cumpărat din primii bani câştigaţi?

O altă cameră de filmat mai bună pentru că aveam neapărată nevoie. Încă sunt mândru de investiţia asta.

Părinţii te-au ajutat?

Pot spune că m-au sprijinit, însă nu au fost genul ăla de părinţi care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Dar au fost de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel.

Ce te-a motivat să mergi mai departe?

Vedeam că se mişcă lucrurile, că cifrele creşteau, erau un indicator foarte bun pentru mine, evident. Şi atunci m-am concentrat foarte mult, am făcut mai multe eforturi şi am pus absolut toată pasiunea, tot talentul şi toată munca pe care puteam să le pun în proiectul ăsta. Cum am făcut de la început, de altfel. 

Trupa 5Gang s-a făcut repede remarcată
Trupa 5Gang s-a făcut repede remarcată

Te-ai maturizat foarte repede şi ai renunţat la unele plăceri ale copilăriei...

Da, într-adevăr, în loc să mă joc cu copiii, eram acolo făcând treabă. Evident că mi-a redus foarte mult din timpul liber pe care l-aş fi avut ca tânăr, dar cred că am învăţat foarte multe lucruri, m-a maturizat pe mai multe planuri şi mi-a permis să cunosc nişte oameni şi să învăţ nişte lucruri pe care altfel nu le-aş fi învăţat. 

În cât timp ai reuşit să te faci cu adevărat cunoscut?

Prima persoană m-a recunoscut pe stradă pe la vreo 9 luni după primul episod postat pe YouTube. Dar cunoscut cu adevărat pot spune că nu am devenit decât aproximativ acum un an şi jumătate, doi. 

Eşti din Craiova. Stai în continuare acasă cu părinţii?

Da, o să mă mut în Bucureşti după ce dau Bacalaureatul. O să-mi iau acum maşină din banii mei şi mă pregătesc să-mi cumpăr în curând şi casă. 

Ce alte planuri ai?

Vreau să extind zona asta de YouTube, atât cu proiectul 5Gang, cât şi cu Şelly. Să facem videoclipuri şi concepte cât mai complexe. 

Te-ai gândit vreodată că poţi influenţa o generaţie?

Mereu am visat chestia asta, dar nu ştiu dacă am anticipat că o să fie atât de mişto şi că o să ajung atât de sus. Am prieteni în jurul meu care contribuie cu idei, care mă ajută dacă am nevoie să mă filmeze. Dar în general asta e o operaţiune condusă doar de mine. Eu editez, eu filmez, în general eu produc, eu regizez, eu scriu şi aşa e bine să fie, să se menţină lucrurile. 

Poţi trăi pe picioarele tale în momentul ăsta?

Da.   

Care e cel mai scump lucru pe care ţi l-ai cumpărat din banii tăi?

Calculatorul meu de acasă. 

Cum s-a născut trupa 5gang?

După ani întregi de făcut YouTube singur şi mi-am dat seama că ar trebui să dezvoltăm videoclipuri cu mai multe persoane şi aşa e mai amuzant şi conţinutul mult mai interactiv, care pare mult mai autentic.

Trupa 5GANG, proiect de succes

Cu 2 milioane de fani pe propriul canal de YouTube, Şelly e cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain şi Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG, iar în doar un an de existenţă, cei cinci au reuşit să devină unul dintre cele mai de succes nume din muzica românească. 


    Trupa 5Gang s-a făcut repede remarcată
Trupa 5Gang s-a făcut repede remarcată

Cu prima piesă pe care au înregistrat-o împreună, filmată la Gami acasă şi la Şelly în şifonier, au intrat în 2018 pe locul I în Trending. Iar de atunci au continuat să muncească şi să scoată piese cu milioane de vizualizări.  Succesul 5GANG se traduce şi în două spectacole la Arenele Romane pe 1 iunie, cu toate biletele vândute pentru primul spectacol în doar câteva zile şi cel de-al doilea pe cale de epuizare.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net