Exclusiv! Uite ce avere au de împărțit după divorț Gabi Trifu și Catrinel!

simeon stalpnicul png
Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu s-au căsătorit în 2006

Catrinel Sandu (40 de ani) trece prin momente grele, iar asta pentru că a decis, pe 29 decembrie, să facă publică vestea separării de soțul ei, Gabi Trifu (42 de ani). Deși s-au despărțit din 2016, rănile nu sunt încă vindecate, mai ales că acum urmează și calvarul divorțului propriu-zis, care implică partaj și custodie.

Nimeni n-ar fi bănuit că superba familie Trifu, care în 2007 a emigrat în SUA, va ajunge în presa mondenă cu altceva decât cu știri roz. Ei bine, vestea-bombă a fost lansată chiar de Catrinel, înainte de Anul Nou, pe Facebook: “După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre”. Divorțul este în pregătire și nu este deloc unul ușor, căci pe fostul tenisman și pe fosta “bebelușă” de la “Cronica Cârcotașilor” îi leagă nu doar doi copii, ci și o avere considerabilă, pe care au clădit-o în statul adoptiv, Florida. Căminul conjugal, o vilă superbă de 465.000 de dolari, se află în Bradenton, la doi pași de Oceanul Atlantic, și a fost achiziționat în 2011.

simeon stalpnicul png
Aşa arată complexul sportiv în care şi-au investit economiile cei doi soţi

“Am profitat de criză și am luat o vilă, pentru că în această perioadă casele sunt mult mai ieftine în America. Casa are 8 dormitoare, 2 livinguri, terase, piscină, curte. Am plaja la nici măcar două semafoare de casă, ajung cam în cinci minute. E casa visurilor”, declara Catrinel, la vremea aceea, pentru ziarul Național.

simeon stalpnicul png
Aceasta este casa din Florida, care a costat 465.000 de dolari

Dar asta nu e tot. În 2014, Catrinel și Gabi Trifu s-au lansat într-o amplă afacere, un vis mai vechi de-al fostului tenisman: au deschis o academie de tenis în Florida. “În decembrie 2014 am achiziționat o bază de tenis. A necesitat reamenajări și reparații. Este dotată cu 15 de terenuri, vestiare, restaurant, sală de gimnastică, școală, internat. Investiția a fost mare, peste 1,5 milioane de dolari am împrumutat de la bancă, așa că va mai dura cel puțin doi ani ca să ajungem la standardul pe care ni-l dorim și abia apoi vom putea vorbi despre amortizarea investiției”, declara Catrinel Sandu pentru Click!, în urmă cu trei ani, când se ocupa de afacere cot la cot cu soțul ei.

simeon stalpnicul png
Vila are 8 dormitoare, 2 livinguri, terase, piscină, curte

“Eu mă ocup de PR și de marketing, organizăm turnee de tenis, evenimente, mai predau și la un studio de dans”, ne mai spunea blondina. Iată că tot în urmă cu trei ani se pare că a început și declinul căsnicie sale. Click! a aflat din surse credibile că motivul divorțului dintre Trifu și Catrinel ar fi infidelitatea sportivului.

simeon stalpnicul png
Blondina îşi dedică mai tot timpul fetiţelor ei, Lara (5 ani) și Sara (8 ani)

“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Și modul în care a aflat că e înșelată a fost un șoc pentru ea. O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, ne-a mai spus sursa noastră.

simeon stalpnicul png
Catrinel și Gabi Trifu, pe vremea când erau fericiți în America
cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
horoscop toamna shutterstock jpg
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg