EXCLUSIV Uite-l pe tatăl Angelei Gheorghiu la Ierusalim!

simeon stalpnicul png
Angela Gheorghiu (52 de ani) a trecut printr-o mare suferinţă când sora ei a murit într-un accident

Angela Gheorghiu (52 de ani) poartă în suflet o adevărată dramă: i-a murit sora, iar după tragedie tatăl ei a plecat de acasă, luând calea bisericii. Ion Burlacu are acum 82 de ani şi a ales să ducă o viaţă de sihastru în urmă cu 22 de ani, când i-a murit fata cea mare, Elena, într-un accident de maşină. De atunci, trăieşte numai prin mănăstiri.

Mai întâi şi-a pierdut sora, apoi tatăl, fost mecanic de locomotivă, care a trecut printr-un şoc, a plecat de acasă şi s-a dedicat bisericii. Tragedia a marcat întreaga familie şi mai ales pe Angela Gheorghiu. Soprana a înfiat-o pe nepoata sa, Ioana, care a rămas de mică fără părinţi, iar tatăl artistei s-a călugărit la scurt timp după acest eveniment şi s-a dedicat în totalitate bisericii.A stat la o mănăstire din Athos, apoi a revenit în România, în prezent aflându-se la o mănăstire din Bucureşti.

“Părinţii mei s-au despărţit, iar tatăl meu s-a călugărit. Acum trăieşte în munţii Greciei, într-o mănăstire unde femeilor le e interzis să meargă. A spus că se va ruga pentru noi”, a dezvăluit Angela Gheorghiu în 2009, pentru “The Independent”.De ani de zile, tatăl artistei merge să ia lumina de Paşte de la Ierusalim, unde trăieşte din plin sărbătorile pascale, participând la toate slujbele care se ţin la mormântul Maicii Domnului de lângă Grădina Ghetsimani, dar şi la cele din cetate, ce au loc la Mormântul Mântuitorului.

simeon stalpnicul png
Reporterii Click! l-au surprins pe Ion Burlacu la slujbele de Paşte de la Ierusalim

Este credincios şi se roagă pentru întreaga familie, chiar şi pentru celebra sa fată, în ciuda faptului că relaţiile cu aceasta nu sunt grozave, după cum lasă să se înţeleagă chiar ea.“După moartea surorii mele, probabil că în mintea lui (n.r.-a tatălui) s-a întâmplat ceva, pentru că până atunci nu era un credincios. Dar la 60 de ani, tatăl meu a ales calea bisericii. A plecat de acasă. Acum, se roagă la o mănăstire de la Muntele Athos, dar se duce şi la o mănăstire din Moldova. Din punctul meu de vedere, decizia luată de el (n.r. - după moartea fiicei sale) a fost o ac­ţiune laşă. Asta e părerea mea”, a povestit la un moment dat diva Angela Gheorghiu.

simeon stalpnicul png
Soprana, alături de mama ei şi de nepoata pe care a crescut-o

Acum, în casa părintească de la Adjud locuieşte doar mama artistei, care în ultimii ani s-a izolat de toată lumea, după ce a mai suferit un şoc: a fost atacată de hoţi, în timp ce dormea.

simeon stalpnicul png
Angela Gheorghiu se iubeşte cu un medic cu 22 de ani mai tânăr
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Mark Rutte
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg