EXCLUSIV / VIDEO Totul despre iubita secretă a lui Adrian Păduraru, eroul din "Declaraţie de dragoste"

image
Adrian Păduraru şi Adriana Şerban sunt împreună de 7 ani

În carieră jonglează cu cinci piese de teatru deodată, însă în amor a devenit mai statornic ca oricând. Cea care l-a vrăjit total pe şarmantul Adrian Păduraru se numeşte Daniela Şerban Tordoi, lucrează în domeniul educaţiei şi are 47 de ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi împreună, iar din fotografii se vede cu ochiul liber că dragostea pluteşte în aer.

Pe cât de mult succes a avut în carieră, după ce l-a interpretat pe elevul Alexandru Bârsan, în pelicula “Declaraţie de dragoste” (1985), pe atât de mult ghinion a atras în viaţa amoroasă. În perioada 1981-2007, Adrian Păduraru (54 de ani) a fost căsătorit cu Georgeta Burdujan, actriţă la Teatrul din Iaşi, cu care are o superbă fiică de 23 de ani.

Imediat după divorţ a început o poveste de dragoste cu fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, însă în timpul relaţiei cu aceasta s-a trezit chemat în Instanţă de solista Silvia Lungeanu, ca să-şi recunoască fiul, pe Andrei Cristian. După toată această tevatură cu femeile din viaţa sa, Păduraru şi-a găsit liniştea, în sfârşit, în braţele unei doamne discrete, care nu e deloc amatoare de mondenităţi şi pe care actorul o ţine la secret de 7 ani încoace.

Fotoreporterii Click! i-au surprins recent împreună, plimbându-se de mână prin Bucureşti, ca doi adolescenţi cu “fluturi” în stomac. Contactat telefonic, actorul a fost zgârcit cu informaţiile despre viaţa sa privată, mărturisindu-ne că preferă să păstreze misterul legat de doamna care îi este alături.

Click! a aflat însă detalii inedite despre frumoasa roşcată, pe numele ei Daniela Şerban Tordoi. Născută la Sighetul Marmaţiei pe 22 martie 1967, ea nu are nici o legătură cu high-life-ul dâmboviţean, ba chiar are o profesie sobră, care impune respect: este avocat în cadrul Asociaţiei de Educaţie, Cultură şi Civism “Aed Ludens”, însă trăsăturile fizice o recomandă, lejer, şi pentru titulatura de “fost fotomodel”. Înaltă, cu picioare lungi, zâmbet frumos şi siluetă armonioasă, Daniela are, se pare, multe atuuri cu care l-a cuminţit pe şarmantul Păduraru. Liniştit în amor, el este pe val şi în carieră, iar anul acesta l-am putut vedea în cinci piese de teatru: “Jocul din Ialta”, “Angajăm profesionist”, “Mă mut la mama”, “Mă mut la... tata?”, “Plicul”.

Cu ele a avut ghinion

image
Georgeta Burdujan a fost soţia actorului timp de 21 de aniFoto: Arhivă

La 21 de ani, Adrian Păduraru s-a căsătorit cu o colegă de breaslă din Iași, actrița Georgeta Burdujan. Au divorțat în 2007 și au împreună o fiică de 23 de ani. În toamna aceluiași an, actorul s-a cuplat cu Mioara Mantale (47 de ani), dar s-au despărțit după numai câteva luni.

image
Silvia Lungeanu are un băiat de 14 ani cu actorulFoto: Arhiva Click

Tot acum 7 ani, Păduraru s-a trezit în mijlocul unui scandal de paternitate, din cauza solistei de romanțe Silvia Lungeanu. Aceasta a declarat că celebrul actor nu vrea să-i recunoască fiul, născut în 2007, apelând la Instanță, care i-a dat ulterior dreptate.

image
Mioara Mantala, fostul prefect al Capitalei, a fost şi ea iubita lui Adrian PăduraruFoto: Arhiva Click

Adrian Păduraru şi Teodora Mareş, în filmul "Declaraţie de dragoste"

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png