EXCLUSIV «Vreau să fiu îngropată lângă iubirea mea, Ion Dolănescu»

Ultima actualizare:

  2017. Margarita Valenciano păstrează şi acum fotografiile cu Ion Dolănescu, bărbatul pe care l-a idolatrizat
2017. Margarita Valenciano păstrează şi acum fotografiile cu Ion Dolănescu, bărbatul pe care l-a idolatrizat

Margarita Valenciano şi Ion Dolănescu s-au iubit cu patimă în perioada 1974-1975, pe când ea era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj. Femeia nu-l poate uita şi are o singură dorinţă: să-şi doarmă somnul de veci alături de marea ei dragoste, în cimitirul Bellu, din Bucureşti. Mai mult, Margarita îi propune lui Ionuţ Dolănescu, prin intermediul Click!, să-i vândă vila din strada Caimatei, pentru a o transforma în muzeu.

Decesul lui Ion Dolănescu, de acum opt ani, i-a învrăjbit atât pe cei doi băieţi ai săi, Dragoş şi Ionuţ, dar şi pe cele două femei pe care le-a iubit cu patimă, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano (62 de ani). Războiul se duce, cum ştie o ţară întreagă, pe moştenirea de un milion de euro, care constă în trei case, mai multe terenuri în afara Capitalei şi drepturile de autor. Margarita se luptă pentru drepturile fiului ei, Dragoş Dolănescu, ba chiar îi face o ofertă tentantă lui Ionuţ: ”Mama vrea să îi ofere lui Ionuţ suma de 400.000 de euro pentru vila din strada Caimatei, în care el locuieşte acum cu cei trei copii şi cu soţia. Ar vrea să o cumpere pentru a o transforma în muzeu. Însă Margarita doreşte ca Ionuţ să pună la loc toate costumele de scenă ale lui Ion, dar şi icoanele vechi, pictate pe sticlă”, ne-a spus mezinul familiei.

Însă, tot Dragoş ne-a mai dezvăluit şi care este marea dorinţă a Margaritei: ”Mama vrea să fie înmormântată lângă iubirea ei, Ion Dolănescu, la cimitirul Bellu din Capitală. Cavoul are şase locuri, trei sunt ale lui Ionuţ şi trei ale mele, aşa că îi pot îndeplini mamei dorinţa”, ne-a mai declarat acesta, ieri. 


  1975. Margarita, alături de Ion Dolănescu, la nunta unor prieteni, unde au fost părinţi spirituali
1975. Margarita, alături de Ion Dolănescu, la nunta unor prieteni, unde au fost părinţi spirituali

Margarita Valenciano şi Ion Dolănescu s-au îndrăgostit în 1974, pe când ea avea doar 20 de ani şi era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj. L-a văzut pe marele artist, pe atunci chipeş şi cu lipici la femei, la o emisiune tv.

S-au cunoscut la un spectacol şi se vedeau foarte des, dar pe furiş, căci regimul comunist nu permitea ca un român să aibă relaţii cu studenţii străini: ”Ion era tare chipeş şi avea un suflet frumos”, îşi aminteşte ea. Margarita a fost cea care a pus capăt acestei poveşti de dragoste, după ce şi-a dat seama că dacă Ion Dolănescu o va abandona, după o eventuală căsătorie, va rămâne fără cetăţenia costaricană.A revenit în ţara natală cu Dragoş, însă a păstrat o relaţie strânsă cu tatăl copilului ei, până în ultimele lui clipe de viaţă: ”Pe părinţii mei, care s-au iubit foarte mult, i-a despărţit Securitatea. S-a aflat de dragostea lor, iar tata a fost interzis la tv”, susţine Dragoş.

Margarita este divorţată şi mai are trei copii cu fostul soţ. Lucrează ca medic ginecolog în Costa Rica şi s-a implicat şi în numeroase campanii umanitare, ajutând bolnavii săraci, pe care îi consultă şi îi tratează gratuit.

Dragoş şi Ionuţ se bat de opt ani pe averea de un milion de euro a tatălui lor

Dragoş şi Ionuţ Dolănescu (45 de ani) au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, în adolescenţă, însă de la decesul celebrului lor tată, survenit pe 19 martie 2009, ei nici că vor să se mai privească în ochi. Motivul?


  Ionuţ locuieşte acum în vila din Caimatei
Ionuţ locuieşte acum în vila din Caimatei

Nu au căzut la pace privind moştenirea de aproximativ un milion de euro, care constă în vila din Caimatei (în jur de 400.000 €), vila din Sinaia ( în jur de 300.000 €), terenuri în valoare de 200.000 € şi drepturile de autor de 75.000 €.


  Dragoş, alături de soţie şi de cei trei copii
Dragoş, alături de soţie şi de cei trei copii

Prin urmare, şi-au căutat dreptatea în instanţă: ”La ultimul termen, de zilele trecute, unii evaluatori au fost amendaţi pentru că au întârziat depunerea constatărilor privind valoarea tuturor bunurilor. Mai e un termen pe 27 aprilie, sper să fie ultimul”, ni s-a mai confesat Dragoş Dolănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net