Fabio Niță, pe urmele lui Leonardo DiCaprio în noul său videoclip


    Fabio a filmat videoclipul piesei "Bella"Foto: Arhiva personală
Fabio a filmat videoclipul piesei "Bella"Foto: Arhiva personală

Zilele acestea în peisajul muzical s-a lansat un nou videoclip al interpretului Fabio Niță. Este vorba de videoclipul piesei "Bella" în care interpretul a inserat imagini cu adevărat exotice de pe o insulă celebră unde a filmat chiar și celebrul Leonardo DiCaprio.

Interpretul de piese dance Fabio Niță a lansat videoclipul melodiei "Bella", o piesă de vară sau de vacanță. Pentru videoclipul acestei melodii artistul a folosit imagini fierbinți tocmai din Thailanda de pe insula pe care a făcut-o celebră pelicula de acțiune "Plaja" cu Leonardo Di Caprio în rolul principal. În videoclipul lui Fabio apare un superb model pe nume Maria Bilan, actriță de 22 ani, care iubește muzica și dansul. La filmările videoclipului care au durat mai bine de 7 ore modelul s-a comportat ca o adevărată profesionistă si va mai spunem că piesa "Bella" a fost compusă de Alin Radu.

"Am filmat în pandemie, căci nu aveam voie să plecăm din țară și a ieșit un produs reușit. M-am înțeles foarte bine cu Maria care este o tânără extrem de talentată și îi prevăd un viitor extraordinar în ceea ce va face. Ne-am înțeles extrordinar de bine pe tot parcursul filmărilor și sper să mai colaborăm", ne-a povestit Fabio.

Cum a devenit cunoscut Fabio Niță

În ultimii ani artistul Fabio Niță a devenit mai cunoscut după ce a început colaborarea pe plan muzical cu Larisa Drăgulescu. Artistul a început o colaborare cu fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, fiind invitați împreună la mai multe emisiuni de televiziune pentru a interpreta piesele lor. 

Solitsul ne-a mărturisit că din această toamna se pregătește să între din nou în studioul de înregistrări să lucreze la un material discografic, un album de duete cu mai mulți invitați surpriză din muzică românească.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu