Fabio Niță și Larisa Drăgulescu, împreună în videoclip. Larisa a purtat costumații sumare

Ultima actualizare:

    Fabio și Larisa, din nou împreună, pe piața muzicală
Fabio și Larisa, din nou împreună, pe piața muzicală

După un an greu, plin de incertitudinte, în care s-a și infectactat cu coronavirus, cântărețul Fabio Niță revine în atenția publicului cu un nou videoclip, foarte fierbinte, unde o are invitată specială pe nimeni alta decât pe Larisa Drăgulescu, fosta nevastă a gimnastului Marian Drăgulescu.

Chiar dacă nu mai sunt concerte din cauza pandemiei de coronavirus și nici nu au fost foarte multe evenimente mondene, iată că mulți dintre soliștii noștri au stat în studioul de înregistrări și au lucrat la noi creeații muzicale. Este și cazul lui Fabio Niță (37 de ani), care în curând va reveni în atenția fanilor săi cu noi surprize. Videoclipul care urmează să apară în curând a fost realizat pentru piesa "Iubește-mă" și în această perioadă se află la montaj. Acest videoclip a fost filmat timp de 12 ore în centrul Bucureștiului, într-o locație spectaculoasă. Larisa Drăgulescu (36 de ani), prietenă foarte bună de-a lui, va apărea în secvențele din videoclip în ipostaze foarte sexy. În această vară, Fabio a plecat într-o vacanță exotică în Grecia, unde a filmat și alte imagini care se vor regăsi în acest videoclip. În trecut, cei doi au colaborat mulți ani, au înregistrat multe melodii, precum piesele "Visez", "Dacă aș putea, "Fără dragostea ta", cu care au făcut turul televizunilor la acel moment.

Larisa Drăgulescu, ținute sexy în videoclip
Larisa Drăgulescu, ținute sexy în videoclip

Fabio și Larisa au o prietenie specială, de apoape 10 ani. "Ne-am cunoscut printr-o prietenă de-a Larisei și pentru că ea își dorea să cânte, ne-am făcut schimb de numere de telefon și de atunci a început prietenia noastră, care rezistă și azi. Noi ne-am înțeles bine din prima clipă și pot spune că ne completăm perfect", ne-a declarat cântărețul. Pentru moment, Larisa este modelul din viitorul videoclip lui Fabio, dar pe viitor intenționează se reia activitatea împreună. Ei pregătesc o piesă muzicală pentru Ziua Îndrăgostiților de pe 14 februarie, anul viitor.

Citește și:

Fabio Niţă, internat: «Am coronavirus, sper să scap repede»

Fabio revine în forță cu piesa «Bella». Va filma clip într-o destinație exotică

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg