Fanii Mireasă pentru fiul meu au făcut petiție. Nu o mai vor pe Paula Chirilă

Ultima actualizare:

    Paula Chirilă a preluat cârma emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" pentru aproape două luniFoto: arhivă personală
Paula Chirilă a preluat cârma emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" pentru aproape două luniFoto: arhivă personală

'Mireasă pentru fiul meu" este unul dintre cele mai urmărite show-uri tv. Cei de la Antena 1 fac sezon după sezon, iar concurenții intrați în competiție în căutarea dragostei sunt urmăriți non-stop de către cei care le devin fani. Și aceștia nu sunt puțini și sunt foarte înflăcărați de desfășurarea de forțe din show.

Nu e de mirare de ce telespectatorii se atașează de câte un concurent pe care nu l-au mai văzut niciodată înainte de a apărea la "Mireasă pentru fiul meu". Ce să mai vorbim despre gazda emisiunii, pentru care apar peste noapte zeci de pagini de fani pe Facebook?! Așa se face că popularitatea de care Mirela Boureanu Vaida se bucură în rândul publiculi se răsfrânge acum negativ asupra celei care i-a luat locul, Paula Chirilă. Deși a dus acest sezon la bun sfârșit, au existat și destui care să o critice și să-și exprime dorința ca aceasta să nu mai prezinte și sezonul următor.

Cei mai înfocați au dat și startul unei petiții online: "Vrem demisia lui Chirilă". Aproape 1700 de persoane au semnat, dar nici comentariile negative la adresa actriței devenită și prezentatoare nu au lipsit: "Nu e ea pentru această emisiune. Faceți ceva că o să piardă din audiență" sau "Paula Chirilă este paralelă cu această emisiune, este o persoană părtinitoare cu anumiți concurenți, jignește concurenții, este foarte infatuată și se crede net superioară față de toată lumea, într-un cuvânt NU este potrivită pentru această emisiune", au fost două dintre mesajele din rubrica de comentarii.

Pentru cei care nu o plac pe Paula, faptul că Mirela a născut de curând poate fi un semn bun, căci asta înseamnă că o pot vedea în noul sezon al reality show-ului.

Mirela Boureanu Vaida se poate întoarce în noul sezon de la "Mireasă pentru fiul meu"
Mirela Boureanu Vaida se poate întoarce în noul sezon de la "Mireasă pentru fiul meu"
image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg