Fanii se iau de Lidia Buble pentru că a slăbit prea mult: «Arăți ca un schelet ambulant»

Aceasta este imaginea care i-a făcut pe fani să creadă că Lidia e în pragul anorexiei
Aceasta este imaginea care i-a făcut pe fani să creadă că Lidia e în pragul anorexiei

De când a început să slăbească, Lidia Buble nu pare că se mai oprește. A dat jos mai bine de 12 kilograme, dar fanii ei o atenționează că deja a cam întrecut măsura și că-și pune sănătatea în pericol.

Acum un an, cântăreața participa la "Splash! Vedete la apă", iar publicul i-a atras atenția că are câteva kilograme în plus și trupul netonifiat. Lidia a luat asta de bună și s-a pus pe slăbit. A dat jos kilograme bune, s-a tonifiat, dar acum a slăbit îngrijorător de mult. I s-a mai spus de câteva ori că a ajuns piele și os, dar solista crede că tinerețea este de partea sa și că nu are ce rău să i se întâmple. O poză cu ea în costum de baie, în care i se văd cu ușurință coastele, i-au făcut pe admiratorii săi să sară ca arși. Unii au bănuit-o chiar că a editat imaginea doar pentru a transmite o impresie falsă.

Sfaturile au curs gârlă, iar unii au fost de-a dreptul alarmați de situație. "Lidia dragă, revino-ți...e foarte bine să te simți bine în pielea ta, dar asta atâta timp cât nu-ți dăunează sănătății...cu tot dragul îți spun, grijă mare că te îndrepți spre rău...Îți spune o persoană care a fost la un pas de anorexie la un moment dat în viață și, la fel ca tine, mă mândream cu felul în care ajunsesem să arăt, deși pe ceilalți îi îngrozea înfățișarea mea. Ajunsesem la 41 kg la 1.67 m și la modul că nu mai puteam înghiți niciun aliment, că-mi era rău. Acum sunt mai dolofană și culmea, mă simt cel mai bine așa. Cu psihicul faci totul posibil. E bine să te iubești pe tine oricum ai arăta, dar, în primul rand, să iubești să trăiești sănătos. P.S.: Răzvaneeee, ai grijă de fată să mai și pape câteodată", a fost unul dintre mesaje.

În timp ce unii i-au dat sfaturi, alții au fost mai direcți și i-au spus direct: "Doamne, ce nașpa arăți! Ești o fată frumoasă, mai mănâncă și tu câte ceva pentru că arăți ca un schelet ambulant" sau "Anorexică cumva? E boală să știi", au fost doar două dintre zecile de comentarii.

Așa arăta Lidia acum un an
Așa arăta Lidia acum un an

Chiar și când participa la "Splah! Vedete la apă", Lidia a declarat că a slăbit mult: „Am slăbit foarte mult pentru că televizorul îngraşă şi atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentaţie sănătoasă şi mult sport”, a dezvăluit solista, dar de atunci este evident că a mai renunțat la câteva kilograme.


    Așa arăta Lidia acum un anFoto: Antena 1
Așa arăta Lidia acum un anFoto: Antena 1
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu