Fata Andei Călugăreanu și-a tăiat degeaba stomacul. Iar a ajuns la 120 kg

Ultima actualizare:

  2017. Ioana Tufaru cântăreşte acum 120 de kilograme
2017. Ioana Tufaru cântăreşte acum 120 de kilograme

Fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru ajunsese, în 2009, la aproape 200 de kilograme, la o înălţime de 1,76 m. Avertizată de medici că ar putea muri în somn, Ioana Tufaru a apelat la o operaţie de micşorare a stomacului. După intervenţia chirurgicală, aceasta a slăbit spectaculos, chiar se mândrea cu noua siluetă.

Ioana Tufaru (39 de ani) a pierdut, din nou, lupta cu cântarul, ajungând la 120 de kilograme.Şi nici nu e de mirare, din moment ce pagina ei de Facebook abundă de fotografii în care ea se laudă că mănâncă mici şi alte bombe calorice.Dacă e să dăm timpul înapoi, în 2009, pe când cântărea aproape 200 de kilograme, Ioana a fost supusă unei operaţii de micşorare a stomacului, căci ajunsese să se sufoce în somn.Un an mai târziu, în 2010, cu ajutorul unor diete, aceasta ajunsese la 87 de kilograme, reuşind să scape de 113 kilograme.

A fost perioada de glorie a Ioanei, căci tot atunci şi-a întâlnit şi marea iubire, pe Ionuţ, cu care are un băieţel în vârstă de un an şi jumătate.Numai că minunea nu a durat prea mult căci, în ultima vreme, femeia a dat iar iama în frigider, acul cântarului indicând 130 de kilograme.”M-am mai îngrăşat, ştiu asta. Nici nu ştiu ce greutate am acum pentru că nu m-am mai cântărit, undeva pe la 120 de kilograme mă învârt”, ne-a spus Ioana Tufaru.


  2009. Ioana cântărea aproape 200 de kilograme
2009. Ioana cântărea aproape 200 de kilograme

Şi-ar dori o nouă operaţie, de data aceasta una estetică: “Pentru că slăbisem mult acum opt ani am rămas cu un surplus de piele inestetic. Îmi trebuie bani ca să fac intervenţia asta, era o discuţie atunci să fac operaţia, dar nu putea fi una după alta. Dacă ar fi cineva să îmi ofere o mână de ajutor nu mi-ar fi frică să mă las pe mâna medicilor. Mă deranjează pielea asta când merg”, a mai declarat Ioana pentru Click!


  2010. Reuşise să scape de 113 kilograme, ajungând la 87 kg
2010. Reuşise să scape de 113 kilograme, ajungând la 87 kg
image
image
image
image
image
image
cub irina margareta nistor png
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg