Fata lui Enache, externată după atacul de sâmbătă. Primele detalii

Diana şi tatăl ei, Adrian Enache
Diana şi tatăl ei, Adrian Enache

Diana Enache a fost externată de la Spitalul Floreasca, unde se afla de sâmbătă, după ce a fost atacată de portarul blocului în care stă tatăl sau, Adrian Enache

Avocata familiei a confirmat că fata nu se mai află la spital, dar şi că rănile sunt grave. În plus, Diana va da declaraţii la poliţie şi a vorbit deja cu avocata, iar familia va da în judecată atacatorul, mai ales că există dovezi că totul a fost premeditat.

"A fost externată în urmă cu două ore. Am vorbit cu Diana, este tulburător. Dimineaţa a venit acasă, nu ştim dacă agresorul a întrerupt cu intenţie sau nu curentul. A intrat în casă, a verificat prizele. În opinia mea, a vrut să verifice dacă în casă mai e cineva. Rănile sunt serioase, la ambele mâini, pe sâni. Diana va da declaraţii", a spus Katia Cicala, avocata lui Adrian Enache, în cadrul emisiunii "La Măruţă".


    Diana şi tatăl ei, Adrian Enache
Diana şi tatăl ei, Adrian Enache

Diana Enache a fost atacată, sâmbătă, de către portarul blocului în care locuieşte. Se pare că adolescenta de 17 ani l-ar fi chemat pe acesta să o ajute, după ce a văzut că nu are curent electric. La panoul electric, libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Diana s-a luptat cu el, dar a fost rănită cu briceagul la mâini şi în zona gâtului. Ţipetele ei au alertat vecinii, care au intervenit. Fata a fost dusă la spitalul de urgenţă Floreasca şi încă se mai află sub supravegherea medicilor.

Versiunea atacatorului, Kanan Ali, arestat duminică pentru 30 de zile, este alta. El susţine că tânăra nu i-a arătat respect şi că el şi-a ieşit din fire când a început să-i vorbească urât.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi