"Ferma Vedetelor": Augustin Viziru, despre intrigile pe care le-a ţesut la emisiune. "Nu regret nimic"

Ultima actualizare:

    Augustin Viziru era considerat omul din umbra competiţiei "Ferma Vedetelor"Foto: Arhiva personală
Augustin Viziru era considerat omul din umbra competiţiei "Ferma Vedetelor"Foto: Arhiva personală

Augustin Viziru a fost unul dintre principalii jucători din cadrul concrusului "Ferma Vedetelor" şi chiar a fost la un pas de finală, însă accidentarea la mână l-a obligat să se retragă.

Cu mână bandajată, Augustin a venit în platoul emisiunii "La măruţă" pentru a vorbi despre accidentarea din finala "Ferma Vedetelor", dar şi despre intrigile pe care se spune că le-a ţesut în timpul concursului. 

"Degetul cel mare e o problemă mare. Eu joc biliard, degetul mare e foarte important. E o competiţie, eu câştig bine din asta, ratez multe şanse să câştig nişte bani şi să aduc renume pentru România", a dezvăluit Viziru.

Cătălin Măruţă a adus aminte de un incident din timpul "Ferma Vedetelor" care a ridicat multe sprâncene. Augustin şi George Vintilă au fost înregistraţi în timp ce discutau eliminarea lui Ionuţ Iftimoaie din competiţie. Atunci, Augustin îi spunea lui George că Iftimoaie va ieşi şi că el se va duela cu Vica, iar Vintilă cu Dan Helciug. Mulţi au considerat că în acel moment Viziru l-a trădat pe Ionuţ, care îi considera prieten. Viziru s-a apărat însă şi a subliniat că nu a ştia sigur că Ionuţ va fi cel eliminat şi că îşi făcea un simplu plan. 

"Nu regret nimic din ce am făcut în «Ferma Vedetelor». Eu nu am pretins să fiu altcineva. Binele meu a contat cel mai mult. Dacă puteam să fac ceva pentru prietenii mei, cu mare drag. În primul rând, eu cu George, ne-am înţeles. Eu nu spun că îl scot pe Ionuţ, eu spun dacă iese la vot. Nu am apucat să detaliez, că nu mă interesa. Eu voiam să o scot pe Vica din finală. Eu am putut să influenţez două voturi sau trei maxim, Doiniţa, frati-miu şi poate Gina", a mai adăugat Viziru, despre intrigile pe care le-ar fi ţesut la "Ferma Vedetelor".

Cât despre Vica Blochina, care s-a dovedit a fi rivala lui, el a spus simplu că: "Pentru mine nu e interesant subiectul Vica. Am început bine relaţia cu Vica, dar s-a terminat prost. Într-adevăr, Vica avea tabăra ei, eu tabăra mea. S-a creat un fel de rivalitate, din punctul ei de vedere". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
scena teatru jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
image
actualitate.net
image
actualitate.net