“Ferma vedetelor”: conflict pe faţă între Helciug şi Iftimoaie!

Ultima actualizare:

    "Ferma Vedetelor" - Iftimoaie, supărat foc şi pară pe HelciugFoto: Captură Pro TV
"Ferma Vedetelor" - Iftimoaie, supărat foc şi pară pe HelciugFoto: Captură Pro TV

Vedetele au intrat în război deschis la “Ferma vedetelor”! Dan Helciug şi Ionuţ Iftimoaie au o serie de comentarii foarte acide unul la adresa celuilalt.

Spiritele s-au încins între fermieri şi Dan Helciug, la “Ferma vedetelor”! Cel care este cel mai pornit împotriva artistului este nimeni altul decât Ionuţ Iftimoaie, care îi reproşează lui Helciug că se dă în lături de la munca pe care ar trebui să o facă în fermă.

“Ferma vedetelor” - Ce îşi reproşează cei doi

Discuţiile aprinse între Dan Helciug şi Ionuţ Iftimoaie s-au lăsat cu acuzaţii grave, de o parte şi de cealaltă şi cu vorbe usturătoare, la emisiunea “Ferma vedetelor”.

"Dacă ai impinge în mod egal cu noi, nu ai mai avea timp să stai de vorbă şi să cânţi la chitară! Dacă ai depune acelaşi efort ca şi noi, toţi cei de aici, nu ai mai avea timp de stat la taclale!”Iftimoaie îl acuză pe Helciug că nu se îngrijeşte de treburile din gospodărie şi este leneş. În replică, Dan Helciug s-a apărat cum a putut, la “Ferma vedetelor”.“Dacă mai ţipi la mine, nu mai lucrez deloc cu tine! Vorbeşte frumos, ca toată lumea! Eu nu cer decât puţină decenţă. Eu aşa sunt, cânt şi muncesc în acelaşi timp. Nu mai ridica tonul la mine, nu îmi place să se ţipe la mine!”, a spus Helciug, la rândul lui, la “Ferma vedetelor”.

"Ferma Vedetelor" - Iftimoaie îl acuză pe Dan Helciug că este cam leneş
"Ferma Vedetelor" - Iftimoaie îl acuză pe Dan Helciug că este cam leneş

“Bagă-ţi minţile în cap! Taci din gură! Tu nu-mi spui mie când să vorbesc! Din acest moment încetăm orice discuţie. Tu chiar nu ştii să asculţi", a sărit Iftimoaie la gâtul lui Dan Helciug, atunci când acesta nu a pus umărul la treaba din “Ferma vedetelor”.

“Ferma vedetelor” - Iftimoaie, susţinut de Augustin Viziru

În apărarea lui Iftimoaie, a venit şi Augustin Viziru, cel care îl acuză, de asemenea, pe Helciug că se sustrage de la muncile mai grele, la “Ferma vedetelor”. Dar a venit şi cu o soluţie pentru cântăreţ.“Eu propun să îl lăsăm pe Dan cu fetele, la bucătărie, să nu ne mai încurce. Şi aşa se înţelege foarte bine cu Cristina Cioran şi cu Vica. Să rămână la bucătărie, să aducă apă, să spele vase…”, a mărturisit Augustin “Ferma vedetelor”.

N-au reuşit să se calmeze nici măcar spre sfârşitul emisiunii de luni seara, 30 martie.

“Eu nu cred că suntem la puşcărie! E foarte clar. Nici unul nu mă suportaţi deloc! Eu nu mai am încredere în această echipă...”, a adăugat Helciug, la la “Ferma vedetelor”.

De menţionat că, tot în emisiunea de luni seara, la “Ferma vedetelor”, Cristina Cioran a fost aleasă drept “Fermierul săptămânii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net