“Ferma vedetelor”: Cristina Cioran, în crize! Vrea să plece acasă

Ultima actualizare:

    “Ferma vedetelor”: Cristina Cioran a ajuns la capătul răbdării și s-a înfuriat pe colegii săicaptură: Pro TV
“Ferma vedetelor”: Cristina Cioran a ajuns la capătul răbdării și s-a înfuriat pe colegii săicaptură: Pro TV

Cristina Cioran, una dintre concurentele emisiunii “Ferma vedetelor”, s-a săturat de viața grea de la țară.

Munca grea la o fermă de acum 100 de ani pare să-i fi venit de hac Cristinei Cioran. Vedeta de la “Ferma vedetelor” a făcut o criză de nervi și este hotărâtă să plece acasă.

“Ferma vedetelor”: Cristina Cioran l-a luat la bătaie pe Ionuț Iftimoaie

Blonda a răbufnit de față cu nea Rață, cel care le aprovizionează pe vedete cu cele necesare la fermă, isterizându-se, înjurând și amenințând că pleacă acasă. Sătulă de prestația colegilor de suferință, Cristina Cioran și-a vărsat năduful, în timp ce muncea în grajd. "Ce dracu vrei?! Ăla doarme…, pe ăla în mănâncă-n…. Mă enervez!", a urlat ea furioasă, în timp ce nea Rață de la  “Ferma vedetelor” o privea amuzat.

Îmediat după criza de nervi, Cristina Cioran l-a luat la pumni și picioare pe Ionuț Iftimoaie și a afirmat că nu mai vrea să continue în cadrul reality show-ului. "Gata! Eu vreau acasă", a mai spus blonda.

“Ferma vedetelor”: Lucian Viziru se duelează cu Dan Helciug

După două săptămâni petrecute la “Ferma vedetelor”, Lucian a fost ales în unanimitate de concurenţi să între la duel. Printre motivele nominalizării lui s-a regăsit şi faptul că încă nu a demonstrat că îşi doreşte cu adevărat să fie acolo, însă sentinţa de la merge la duel nu l-a luat deloc prin surprindere. "Părerea mea este că în continuare sunt privit că un outsider, că am venit cu trei săptămâni mai târziu decât restul găştii şi am de punctat nişte lucruri!",  a declarat Lucian.

După ce fiecare dintre concurenți de la “Ferma vedetelor” și-a exprimat părerea despre cine ar putea fi cel de-al doilea duelist opiniile fiind aproape toate în favoarea lui Dan Helciug, joi seară, Laurențiu Viziru a făcut alegerea, oferind și o explicație pentru ea. "Cred că o să aveți o surpriză foarte mare. Îmi pare rău dacă nu voi ține cont de părerea voastră. M-am gândit că am nevoie de un adversar accesibil, iar acesta este Dan Helciug", a declarat vedeta joi seara.

"Ferma vedetelor": Ce reacție a avut Dan Helciug

Reacția lui Dan Helciug, cel de-al doilea duelist la "Ferma vedetelor”, nu a întârziat să apară, cântărețul fiind surprins de descrierea pe care i-a făcut-o Lucian. "Eu accesibil, dar ce sunt? Ușă de la intrare la magazin?!", s-a întrebat retoric Dan. "Normal că tovarășii vor să mă scoată afară din concurs pentru că sunt un concurent important sau poate sunt paranoic, e și asta o explicație. Deci vor să mă scoată afară și probabil l-au influențat pe Lucian, care, din câte am înțeles eu la început, ar fi vrut să se dueleze cu Dima. M-a ales pentru că la masă s-a spus că sunt foarte accesibil", a mai spus concurentul de la “Ferma vedetelor”.

În seara aceasta, de la 22.00, la Pro TV, veți afla cine va fi eliminat din emisiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net