"Ferma vedetelor": Roxana Ionescu, înlăcrimată

Ultima actualizare:
"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu este mereu pe gânduri
"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu este mereu pe gânduri

După ce a fost votată în unanimitate pentru a intra la duelul de sâmbătă seara (28 martie), de la "Ferma vedetelor", Roxana Ionescu (29 de ani) este tot mai tristă şi mai înlăcrimată. Gurile rele spun că adevăratul motiv al supărării ei e despărţirea recentă de fostul iubit.

"Ferma vedetelor" a început în forţă! Roxana Ionescu a renunţat la viaţa de lux din Bucureşti, la dependenţa de creme şi la orele de fitness în favoarea unei vieţi primitive şi dure: "Am încredere în forţele mele, ştiu anumite lucruri învăţate de la bunicii mei şi promit că le pun în practică la fermă", a spus Roxana Ionescu, înainte de a intra la "Ferma vedetelor". Dispărută de ceva vreme de pe micul ecran, Roxana Ionescu a revenit acum la tv, dar înlăcrimată şi tristă.

"Ferma vedetelor" - Roxana Ionescu, neîmplinită pe plan sentimental

"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu nu credea că va ajunge la duel
"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu nu credea că va ajunge la duel

În urmă cu ceva timp, înainte de a veni la "Ferma vedetelor", Roxana Ionescu își făcea planuri de nuntă cu timișoreanul Tinu Vidaicu. Acestea s-au dus, însă, pe ”apa sâmbetei”, deoarece, recent, cei doi au hotărât să se despartă. Gurile rele spun că, în ultimul timp, Roxana Ionescu şi iubitul ei nu au putut ajunge la un numitor comun în ceea ce privește cariera "Mamei Natură". Tinu Vidaicu voia să o transforme pe frumoasa Roxana Ionescu într-o femeie de casă, gospodină şi… atât. Pe de altă parte, Roxana se pare că nu poate renunţa în ruptul capului la cariera ei în televiziune şi la proiectul "Ferma vedetelor". De aici şi ruptura care s-a produs între ei, de curând.

Prin urmare, lacrimile pe care le varsă Roxana Ionescu în emisiunea "Ferma vedetelor" nu se datorează doar duelului pentru care şatena a fost nominalizată, ci şi suferinţei din iubire.

"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu era fericită alături de iubit, înainte de a veni la emisiune
"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu era fericită alături de iubit, înainte de a veni la emisiune

După un an şi jumătate de relaţie, Roxana Ionescu şi iubitul ei, Tinu Vidaicu, şi-au spus adio, deşi apropiaţii spuneau că cei doi se pregatesc de nuntă, chiar înainte de "Ferma vedetelor".

Roxana Ionescu a fost căsătorită timp de şase ani cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe, de care s-a despărţit in 2012, după ce acesta ar fi înşelat-o cu sora nasei lor de cununie. Extrem de rănită, Roxana Ionescu nu s-a mai putut apropia multă vreme de un bărbat, ba chiar încetase să mai creadă în dragoste. La începutului anului trecut, însă, ea s-a afişat la braţul lui Tinu Vidaicu, despre care a recunoscut atunci că este iubitul ei.

"Ferma vedetelor" - Roxana Ionescu, mereu cu ochii în lacrimi

A venit la "Ferma vedetelor" în urmă cu trei zile, împreună cu Lucian Viziru. Aici, Roxana Ionescu a dat tot ce a avut mai bun pentru a-şi îndeplini sarcinile zilnice. Nu a reuşit, însă, în totalitate, şi a fost votată să intre la duel. Vestea i-a fost dată de Vica Blochina şi nu i-a picat deloc bine concurentei. "Eu am încercat să ajut cât se poate, uneori am reuşit, uneori nu am reuşit, pentru că ei au un alt ritm”, a mărturisit Roxana Ionescu.

"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu, în vacanţă cu iubitul, înainte de a veni la emisiune
"Ferma Vedetelor" - Roxana Ionescu, în vacanţă cu iubitul, înainte de a veni la emisiune

Imediat cum a aflat că toţi concurenţii de la "Ferma vedetelor" au propus-o la duel, Roxana Ionescu a început să plângă amarnic. Nu se aştepta ca tocmai ea, ultima intrată, să păţească acest lucru. "Mă simt trădată! Cumva a fost şi un şoc când am văzut că toţi concurenţii m-au votat, iar discuţiile lor au fost corecte şi recunosc că e o treabă destul de barbară aici şi că trebuie o mână de bărbat!”, a mai mărturisit Roxana Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net