"Ferma Vedetelor": Se strânge laţul în jurul gâtului lui Ionuţ Iftimoaie

Ultima actualizare:

    Ionuţ Iftimoaie are zilele numărate la "Ferma Vedetelor"foto: arhiva personală
Ionuţ Iftimoaie are zilele numărate la "Ferma Vedetelor"foto: arhiva personală

Situaţie fără ieşire pentru Ionuţ Iftimoaie la "Ferma Vedetelor". Lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro se va da sâmbătă (30 mai), în direct la Pro Tv, însă până atunci unul dintre cei cinci concurenţi rămaşi în competiţie trebuie să-şi facă bagajul şi să plece acasă. Toţi cei 11 fermieri care au trecut de-a lungul celor trei luni prin ogradă au fost chemaţi pentru a vota pe cine vor scoate din concurs. Cel care a primit numai reproşuri este Ionuţ.

Ziua de marţi a început cu voie bună la "Ferma Vedetelor". Nea Raţă le-a adus fermierilor 11 musafiri. Este vorba despre toţi cei care au ieşit din concurs până acum şi care acum au ocazia să-şi spună regretele şi să-şi tranşeze cu cei rămaşi problemele.

Ferma Vedetelor: Toţi cei 11 concurenţi vor decide care este fermierul care pleacă acasă înainte de finală
Ferma Vedetelor: Toţi cei 11 concurenţi vor decide care este fermierul care pleacă acasă înainte de finală

"Ferma Vedetelor": Lucian şi Corina îl vor eliminat pe Iftimoaie 

Primul care a fost luat la ochi de foştii concurenţi, şi care se pare că are şanse mari să părăsească show-ul, a fost Ionuţ Iftimoaie. Lucian Viziru i-a reproşat că s-a comportat urât cu el şi l-a bârfit pe la spate imediat ce a părăsit competiţia după duelul cu Dan Helciug. Acesta l-a întrebat pe luptătorul k1 de ce l-a făcut "leşinat". Deşi a încercat să se apere şi într-un final să-şi ceară iertare, Lucian Viziru nu şi-a schimbat părearea despre el. Acesta i-a mărturisit fratelui său, Augustin, că votul lui negativ îl va trece în dreptul lui Ionuţ. "S-a purtat ca un ţăran", i-a explicat fostul solist lui Augustin. Acesta l-a sfătuit să se mai gândească şi să voteze pe altcineva. "Ionuţ nu cred că va prmi prea multe voturi, aşa că nu înţeleg de ce ai vrea să fii tu ăla care îi dă un vot negativ", a adăugat Augustin. Lucian nu este însă singurul concurent nemulţumit de atitudinea lui Ionuţ Iftimoaie. Corina Drăgulescu a avut şi ea ceva de reproşat. Blonda l-a certat pe luptător pentru că şi-a permis să o judece. "Nu înţeleg de ce te-ai băgat tu să spui că dacă mai stăteam o săptămână şi nu eram eliminată, mă culcam cu Augustin, pentru că pe mine mă mânca în c*r. Eu nu-mi permit să judec pe nimeni", i-a spus Corina Drăgulescu supărata. Ionuţ a încercat şi cu soţia fostului gimnast marian Drăgulescu să dreagă busuiocul, însă nici cu ea nu a avut mari şanse de izbândă. Aşadar, după numai o zi, se pare că Ionuţ şi-a atras pus doi foşti concurenţi în cap.

"Ferma Vedetelor": Viziru îşi freacă palmele de fericire

Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Augustin Viziru sau cel puţin aşa consideră el, căci deja se vede câştigătorul celor 50.000 de euro. Deşi şi el a avut discuţii în contradictoriu, actorul a ştiut să-şi dozeze energia şi să se abţină la momentul potrivit, astfel că acum mulţi foşti concurenţi îşi varsă năduful pe Ionuţ, iar el scapă basma curată. Într-o discuţie între patru ochi cu prietena lui Doiniţa, Augustin i-a mărturisit că se vede deja în finală pentru că lucrurile i-au ieşit exact cum a vrut el. "Da, cred că voi ajunge în finală. De fapt, cred că o să câştig. 90 la sută iau titlul, fie că mă lupt cu Ionuţ, pentru că aş vrea să-mi iau revanşa de la duel, fie cu altcineva", i-a spus el încrezător Doiniţei. Click! v-a anunţat în exclusivitate încă de acum două săptpămâni ce jocuri de culise se fac la "Ferma Vedetelor" şi de ce sunt în stare concurenţii pentru a pune mâna pe cei 50.000 de euro. Cei patru protagonişti, care vor ajunge în finală vor intra în luptă, la sfârşitul lunii mai, într-o emisiune-maraton, în care se vor desfăşura, practic, trei dueluri. Vor avea loc confruntările din semifinale, iar învingătorii se vor întrece apoi în marea finală. Nu publicul va decide cine este cel mai tare fermier, ci probele stabilite de producători. Telespectatorii au ocazia însă să decidă prin vot care este "cel mai iubit fermier", un fel de premiu de popularitate.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net