Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

Ultima actualizare:

    Lucian Ionescu, organizatorul festivalului
Lucian Ionescu, organizatorul festivalului

Veste tristă pentru artiști, dar și pentru fanii Festivalului național de muzică ușoară de la Mamaia, eveniment program în perioada 5-8 septembrie, după o pauză de șapte ani.

Concursul muzical, care  urma să se desfășoare pe scena Pavilionului Expozițional Constanța, întrucât Teatrul de Vară din Mamaia arată ca după bombardament, a fost suspendat.

Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, care este și vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, ne-a declarat: “Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean Constanța. Aveam totul pregătit, de la program la prezentatori, doar că cei de la Consiliul Județean și-au dat acordul în plină vacanță pentru tot ce înseamnă mediu de afaceri, care urma să contribuie cu sponsorizări pentru organizarea festivalului. Bugetul ediției din acest an a fost estimat la 150. 000 de euro”.

Loredana avea în program un recital
Loredana avea în program un recital

Acesta a mai adăugat că nu se dă bătut și că va propune administrației județene ca evenimentul să aibă loc anul viitor. Prezentatorii propuși la ediția din 2019 au fost Dan Negru și Simona Gherghe, iar artiștii  The Motans, Andre, Mahala Rai Banda și Loredana Groza pregătiseră un recital pe cinste. 

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg