Fetele lui Vadim își imploră mătușa: «Vrem să ne luăm măcar amintirile cu tata»

Ultima actualizare:
Magdalena Dumitru,  sora cea mare a lui Vadim:"Acum, după moartea lui, ea s-a ridicat că vrea să vândă. Asta este iubire de bani. O să facă Domnul dreptate. Ea mi-a zis să eliberez locuinţa"
Magdalena Dumitru, sora cea mare a lui Vadim:"Acum, după moartea lui, ea s-a ridicat că vrea să vândă. Asta este iubire de bani. O să facă Domnul dreptate. Ea mi-a zis să eliberez locuinţa"

Scandalul ia amploare în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Sora lui mai mică, Lidia Samson, este cea care a provocat o adevărată dramă după ce a decis să vândă casa de vacanţă pe care o ridicase ”Tribunul” la Bran. Avocaţii femeii au vizionat deja casa ca să o evalueze în vederea vânzării. Fetele lui Vadim îşi roagă mătuşa să le lase măcar să îşi ia de acolo amintirile cu tatăl lor.

Lidia Samson este sora cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor. A condus ziarul pe care acesta îl patrona. Mai mult, fratele ei i-a trecut pe nume ei casa cumpărată de el la Bran în urmă cu 18 ani. Asta ca nu cumva să aibă probleme cu legea şi să rămână fără ea. Acum, urmaşii politicianului decedat anul trecut vor rămâne oricum fără această proprietate. Cea care a decis să vândă casa care îi aparţine în acte este Lidia Samson. Chiar fără să ţină cont că în casa respectivă, de fapt 2 proprietăţi aflate în aceeaşi curte, locuia sora cea mare a ei, Magdalena Dumitru. Fără să ţină cont nici măcar de faptul că Lidia şi Eugenia, fetele lui Vadim, ţin foarte mult la această “moştenire”. Acolo îşi făceau vacanţele şi Sărbătorile, acolo au rămas foarte multe amintiri cu tatăl lor.

“Acea casă este casa mea de vacanţă de 18 ani, nu este a ei. Femeia care vrea să vândă averea tatălui meu este o femeie care nu are treabă cu acea locuinţă. Tata a cumpărat casa pe numele ei, atât, ea nu a plătit o factură în toţi aceşti ani. Are o dorinţă de răzbunare! Este o femeie rea, frustrată, fără copii şi nici soţ şi are nevoie de un test psihologic. După tot ce s-a întâmplat marţi, mătuşa mea care locuia în casa de acolo a venit la Bucureşti, animalele sunt la adăpost. Urmează să facem toate demersurile legale pentru a merge după lucrurile noastre de acolo. Ne aşteptam ca acea doamnă o să ne facă acest lucru. Noi vrem acum doar să ne lase să ne luăm lucrurile.

Politicianul îşi petrecea toate  Sărbătorile în casa din Bran
Politicianul îşi petrecea toate Sărbătorile în casa din Bran

Pe pereţii sufrageriei  avea o colecţie de icoane
Pe pereţii sufrageriei avea o colecţie de icoane

Acolo sunt foarte multe amintiri pornind de la tablouri, cărţi scrise de tatăl meu, poze cu el, dar şi electrocasnice. Ne-am dori ca o parte din ele să le donăm celor care au nevoie. Noi vrem să ne ducem săptămâna viitoare să ne luăm lucrurile, dar nu ne lasă doamna Lidia Samson. De când a murit tatăl meu, am vorbit cu ea de două ori, dar nu poţi avea o discuţie civilizată cu mătuşa mea pentru că de fiecare dată se ajunge la jigniri. Este o femeie foarte dificilă, o femeie răzbunătoare din cauză că tatăl meu a fost mult mai ataşat de Magdalena. Între tata şi Lidia Samson au existat pe parcursul vieţii conflicte. Ea nu ne atacă pe noi, ci pe tata. Noi renunţăm la acele case. Dorim doar să fim lăsate să ne luăm lucrurile din casă”, ne-a declarat ieri Lidia Vadim în exclusivitate.

Lidia Samson nu s-a mulţumit doar să ameninţe că va vinde proprietatea. Marţi, avocaţii ei s-au prezentat la Bran şi au început evaluarea casei. Totodată, i-au pus în vedere Magdalenei Dumitru, cealaltă soră a lui Vadim, să părăsească proprietatea. Lucru pe care femeia în vârstă de 75 de ani l-a şi făcut. Cu inima grea, a plecat din locuinţa care i-a fost casă timp de 17 ani.


    Magdalena Dumitru,  sora cea mare a lui Vadim:
Magdalena Dumitru, sora cea mare a lui Vadim:
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net