Fetița Narcisei Suciu s-a făcut mare. A împlinit 20 de ani

simeon stalpnicul png
Pe Narcisa Suciu a văzut-o recent la ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV

Printr-un mesaj emoționant, Narcisa Suciu ne-a anunțat că fetița ei, Daria, a împlinit 20 de ani. ”Te iubește mama de la început și până la sfârșit!”

Narcisa Suciu este stabilită de şapte ani în Finlanda, unde s-a căsătorit. Fetița ei Daria avea atunci 12 ani. Între timp, fata a crescut și acum este o domnișoară foarte frumoasă, talentată, dar acum a plecat de acasă. Sâmbătă, daria a împlinit 20 de ani.

simeon stalpnicul png
Daria Suciu a împlinit 20 de ani. A plecat în Finlanda cu mama ei când avea 12 ani

”Are toate calitățile semnului ei zodiacal (Berbec) și încă multe altele pe lângă. E Soarele și Luna mea și azi face 20 de ani! La mulți ani Daria, iubita mea! Să-ți dea viața tot ce îți dorești! Te iubește mama de la început și până la sfârșit!”

De când s-a stabilit împreună cu fiica ei, Daria, în Finlanda, Narcisa Suciu (43 de ani) şi-a schimbat radical viaţa. S-a căsătorit  din dragoste cu un finlandez, Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, și locuiesc într-o căsuță frumoasă, înconjurată de natură.

Daria este pasionată de fotografie și după terminarea liceului de arte a decis să își urmeze visul și a plecat de acasă.

Narcisa Suciu (43 de ani) este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii ’90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu locuieşte în orăşelul Outokumpu, dar s-a întors de mai multe ori în țară, iar recent ați văzut-o în competiția ”Ferma vedetelor”, la PRO TV.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif