Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat în conacul regretatei artiste

Ultima actualizare:

    Doina Maximilian s-a mutat aici ca să-şi mai aline dorul de mamă
Doina Maximilian s-a mutat aici ca să-şi mai aline dorul de mamă

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular. Cea care a găsit-o fără suflare a fost chiar fiica adoptivă, Doina Maximilian. Ca să-şi mai aline dorul de cea care i-a fost nu numai mamă, ci şi prietenă de suflet, femeia s-a mutat în- tr-una dintre casele artistei. Ea a mai moştenit două vile şi un bloc de apartamente.

Doina Maximilian (63 de ani) este un munte de durere, de când mama ei adoptivă, Stela Popescu, a părăsit această lume, la 81 de ani. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor marii artiste, femeia a devenit acum proprietara unui bloc, a vilei din  Buftea şi a celei de la malul mării, din Staţiunea 2 mai, dar şi a conacului în care regina comediei a locuit până în ultima clipă de viaţă.

Stela Popescu se mândrea  cu superba ei casă. Actriţa  a murit în toamna anului trecut
Stela Popescu se mândrea cu superba ei casă. Actriţa a murit în toamna anului trecut

Doina să se mute definitiv în casa din buricul Capitalei : “Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo”, a declarat Doina Maximilian, în urmă cu câteva luni, pentru Click! Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în curtea casei de pe Strada Alexandru Donici. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, ea trebăluia prin curte, în timp ce discuta cu câteva persoane aflate în vizită. 

Casa în care a locuit  Stela Popescu  valorează în jur de  300.000 de euro
Casa în care a locuit Stela Popescu valorează în jur de 300.000 de euro

Apoi, a dus în bucătărie un bax de apă minerală. Deşi este un caracter puternic, Doina recunoaşte că suferă enorm şi că Stela Popescu, actriţa care a crescut-o ca pe propria ei fiică, îi lipseşte: “Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Deşi gurile rele susţineau că ar vrea să vândă vila de la malul mării, aceasta a negat: “Acum mai mergem noi şi nepoţii, nu se vinde şi nici nu se închiriază, pe perioada verii”, a dorit fiica Stelei să clarifice lucrurile.

Doina este nepoata textierului Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu, şi a fost înfiată de celebrul cuplu pe când avea doar 16 ani. Trăind într-un mediu artistic, nici nu e de mirare că a intrat şi ea în show-biz, fiind regizor de profesie.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net