Fiica Anamariei Prodan, manechinul anului! A cucerit Gala Star Awards

6 decembrie 2015
image
Rebecca Prodan (16 ani) a purtat o rochie feminină și elegantă

La doar 16 ani, Rebecca Prodan este speran╚Ťa modellingului rom├ónesc. Frumoasa fiic─â a Anamariei Prodan a reu╚Öit s─â cucereasc─â Gala Star Awards 2015, primind titlul de ÔÇ×Manechinul anului 2015 ├«n Rom├óniaÔÇŁ.

T├ón─ârul fotomodel a str─âlucit ├«n cadrul colec╚Ťiei ÔÇ×DIVAÔÇŁ, realizat─â de c─âtre designerii L─âcr─âmioara Iord─âchescu (Casa de mod─â Diolastilis) ╚Öi Adela Diaconu. Rebecca a purtat o rochie feminin─â, senzual─â ╚Öi extrem de pre╚Ťioas─â, care i-a pus ├«n valoare silueta perfect─â.

A atras toate privirile pe podium

image
Daiana Melinte, Lăcrămioara Iordăchescu, Adela Diaconu și Doina Melinte la Gala Star Awards 2015

Acest lucru nu a fost trecut cu vederea, dat fiind faptul c─â a primit premiul pentru manechinul anului ├«n cadrul galei. Totul s-a desf─â╚Öurat la centrul de evenimente AmbasadÔÇÖor din Otopeni, Bucure╚Öti, la 12 noiembrie, c├ónd pe scen─â au urcat ╚Öi top modele interna╚Ťionale, precum Claudia Neghin─â ╚Öi Ioana Francia.

Doina Melinte, premiat─â pentru cariera sportiv─â

image
Daiana Melinte, Lăcrămioara Iordăchescu, Adela Diaconu și Doina Melinte la Gala Star Awards 2015foto: Georgiana Dinu/ Remus Nicolaescu

Prezentarea de mod─â a fost admirat─â ╚Öi de fosta campioan─â olimpic─â ╚Öi mondial─â Doina Melinte, invitat─â special─â a celor dou─â creatoare, ╚Öi care a primit Premiul de excelen╚Ť─â pentru ├«ntreaga carier─â ├«n atletism. Aceasta a venit ├«nso╚Ťit─â de fiica ei, Daiana, care a terminat Universitatea Na╚Ťional─â de Arte ╚Öi ├«╚Öi dore╚Öte s─â ajung─â un faimos designer.

Bra╚Öovul a fost prezent ╚Öi ├«n acest sezon la Bucharest Fashion Week, prin noua colec╚Ťie pr├¬t-a-porter elegant DIVA, semnat─â de designerul L─âcr─âmioara Iord─âchescu ╚Öi vedeta de televiziune Adela Diaconu. Ele sunt la a doua colaborare din acest an, ├«n sezonul estival cei doi designer realiz├ónd o colec╚Ťie de ╚Ťinute pentru plaj─â care s-a bucurat de un mare succes.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png