Fiica Irinei Loghin, despre tratamentele de fertilitate: "Bebelușul se lasă așteptat". Pe cine vrea să pună naș

image
Irinuca vrea să o facă bunică pe Irina Loghinfoto: Facebook

Irinuca Loghin, fiica Irinei Loghin, a împlinit, ieri, 43 de ani. Irinuca Iris Cernea, după numele tatălui său, cântă de mică și nu puține au fost momentele când a apărut alături de mama sa pe scenă, cu care înregistrează cântece din folclorul românesc, încă din adolescență. Fiica celebrei soliste de muzică populară s-a căsătorit la 40 de ani cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă din Târgu-Jiu, care i-a cucerit inima. Cei doi își doresc foarte mult un copil, care însă se lasă așteptat.

Fiica Irinei Loghin a mers la mai mulți doctori pentru a rezolva problema și face, mai nou, tratamente de fertilizare ca să rămână anul acesta însărcinată. „Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănatoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin, la Antena Stars. Nașul copilului Irinucăi Loghin va fi Paul Surugiu, alias Fuego. „Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, a mai spus Irinuca.

image
Irinuca și Bogdan își doresc ca nașul copilului lor să fie Fuego

Și mama ei s-a chinuit cu tratamente!

Îndrăgita cântăreaţă Irina Loghin are doi copii, pe Irinuca şi pe Ciprian Cernea, dar puțini știu cât de mult s-a chinuit artista pentru a putea să-i aducă pe lume. Solista a povestit cum fost la diverși doctori și a făcut tratamente dureroase. Într-un final, Irina Loghin a fost binecuvântată cu doi copii. “Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a povestit Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.

Citește și:

Cum a cucerit-o soțul pe Irina Loghin. Abia după 10 ani a dus-o la altar. Poze rare cu luptătorul și solista

Irina Loghin, chinul prin care a trecut ca să fie mamă! Videoclip rar cu fiul şi fiica!

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
politist local
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel