Fiica lui Adi Bărar, poze și cuvinte emoționante, după ce și-a înmormântat tatăl: „Îmi vine să strig ajutor”

image
Adi Bărar, alături de fiica sa, Delia Adriana Bărarfoto: Facebook

Moartea liderului tupei Cargo, Adi Bărar (61 de ani), răpus de Covid-19, a lăsat multă durere în sufletele familiei cunoscutului rocker, a colegilor de trupă și a fanilor acestuia. Adi Bărar a fost înmormântat marți, într-un cimitir din Timișoara, în prezența familiei și a câtorva prieteni foarte apropiați.

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum și de către motocicliști, căci rockerul a fost, în timpul vieții, unul dintre membrii marcanți ai comunității căreia, de altfel, i-a compus și imnul.

Din păcate, din cauza restricțiilor din Timișoara, la înmormântarea lui Adi Bărar, unul dintre simbolurile rock-ului românesc, nu au putut participa decât 20 de persoane, adică familia și membrii trupei pe care a înființat-o cu ani în urmă.

image
Delia, mireasă, condusă la altar de tatăl eifoto: Facebook

Fiica lui Adi Bărar: "Așa vreau să mi te amintesc. Cu zâmbetul pe buze"

Imediat după ce și-a condus părintele pe ultimul drum, fiica celebrului roker, Delia Bărar, a postat pe conturile de socializare câteva fotografii în care rockerul zâmbea larg și o conducea la altar. Fotografia era însoțită de un mesaj sfâșietor. ”Așa vreau să mi te amintesc. Cu zâmbetul pe buze, cu o energie care nu va putea fi vreodată egalată. E o pierdere imensă care nu poate fi cuprinsă în cuvinte, însă știu sigur că nu vei fi uitat vreodată. <Muzica mea trebuia în primul rând să reflecte pământul pe care călcăm>, spunea el. Ne luăm rămas bun de la el ca și pământean, dar îl vom păstra în suflet mereu, pentru că ceea ce a creat el nu va muri niciodată. Drum lin către stele tati, sufletu-mi spune mi-e dor, îmi vine să strig ajutor, aș vrea să mă fac vrăjitor sau aripi să-mi crească să zbor, pân' la lună și pân' la stele aș zbura, pân' la soare n-ar fi departe-n mintea mea, să te mai zăresc măcar o dată aș vrea...", a fost postarea sfâșietoare a Deliei Bărar, fiica neconsolată a lui Adi Bărar, de la Cargo.

image
Adi Bărar și fiica lui, Deliafoto: Facebook

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, s-a stins din viață pe 8 martie, răpus COVID-19. Artistul era internat în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean din Timișoara, iar în ciuda tuturor eforturilor medicii nu i-au putut salva viața. ”Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta”, a declarat medicul Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie și prieten foarte bun cu Adi Bărar.

Citește și:

A murit liderul trupei Cargo. Adi Bărar era bolnav de COVID și internat la terapie intensivă

Adi Bărar, înmormântat în condiții de pandemie. Liderul trupei Cargo, condus pe ultimul drum doar de familie și de colegi

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
stalpu lucrare canalizare (1) png
Pietoni accidentați pe o zebră de pe DN7 în Tălmaciu Sibiu de un șofer fugar Foto Daciana Stoica
image
image
image
image
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg