Fiica lui Gică Hagi se iubeşte cu fiul lui Mihai Alexandru! Doar în piesa «Martha şi George»

Ultima actualizare:

    Kira Hagi este,  la 23 de ani,  o răsfățată a  regizorilor.  Ea joacă și în  filmul ”Între  chin și amin”
Kira Hagi este, la 23 de ani, o răsfățată a regizorilor. Ea joacă și în filmul ”Între chin și amin”

Mihai Alexandru şi-a pregătit fiul pentru muzică, dar iată că acesta a ales mai nou scena teatrului, fiind partenerul unei alte actriţe din noua generaţie, Kira, fiica lui Gheorghe Hagi. Cei doi tineri au, până la sfârşitul anului, mai multe reprezentaţii cu spectacolul ”Martha şi George’’.

După divorţul de solista Nicola, de acum 12 ani, Mihai Alexandru (54 de ani) l-a crescut singur pe Jonathan, care pe 19 noiembrie împlineşte 24 ani. L-a pregătit pentru muzică şi a ajuns pe scena de teatru alături de fiica lui Gheorghe Hagi (54 de ani), Kira (23 de ani).

Fiul compozitorului a absolvit Universitatea de Muzică Bucureşti, iar acum e la master: “Unde dai şi unde crapă! Eu l-am canalizat pe fii-miu pe canto clasic, iar el ce face?! Debutează ca actor şi compozitor alături de Kira Hagi. Aşa că trebuie să-l susţin cu toată fiinţa. Voi?”, a fost mesajul postat de compozitorul Mihai Alexandru pe Facebook. Mihai şi Nicola, fosta lui soţie, mai au o fată, pe Maria Antonia (25 de ani), care a rămas cu solista.

Cei doi actori  au mare succes

”Jonathan este bariton, anul doi la master, secţia canto clasic la Conservator. Regizorul Filip Ristovsky este profesorul lui de actorie de la Conservator, aşa s-au cunoscut şi l-a remarcat. Jonathan debutează şi ca actor, dar şi ca autor al muzicii originale din piesa de teatru”, a declarat Mihai Alexandru pentru Click! În plus, fiul lui Mihai Alexandru a scris şi o piesă şi interpretată de el, intitulată ”Just give me a chance”, care s-a transformat în teaser al spectacolului şi care va fi lansată la final de noiembrie. Prima reprezentaţie va avea loc pe 26 noiembrie, apoi pe 2 decembrie şi pe 14 decembrie. Spectacolul ”Martha şi George’’ se joacă la Teatrul ”Nottara”.


    Scenă emoționantă  din spectacol
Scenă emoționantă din spectacol

Regia spectacolului este semnată de Filip Ristovski, coregrafia de Eugenia Stoian, iar muzica îi aparţine fiului cantautorului nostru. Spectacolul ”Martha şi George” este radiografia căsniciei unui cuplu celebru din perioada interbelică sub forma unei montări contemporane. ”Deşi sunt doar două personaje, piesa are de toate”, spune regizorul ei. ”Dragoste şi ură, acţiune, dans. E un spectacol de teatru perfect pentru orice gen ai prefera”, a mai spus acesta. 

Scenă emoționantă  din spectacol
Scenă emoționantă din spectacol

Radu Ştefan Bănică şi Matei Constantin au moştenit cu brio talentul părinţilor


    Radu și Matei,  în spectacolul  ”Totul în grădină”
Radu și Matei, în spectacolul ”Totul în grădină”

Ştefan Bănică (52 de ani) are un boboc de băiat, care duce cu mândrie mai departe numele ”Bănică”. Radu Ştefan (17 ani) nu e doar frumos, ci şi un elev strălucit şi un actor care promite. Adolescentul învaţă foarte bine, pictează, face origami şi este nelipsit de pe scena teatrului, pe care joacă cu multă dăruire şi talent. Regizorul Victor Ioan Frunză l-a descoperit şi l-a chemat anul trecut să joace în piesa ”Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie, alături de actori consacraţi, precum Emilia Popescu, Mirela Zeţa şi Dan Rădulescu.

Și băiatul lui ”Ionică”, din ”Liceenii”, Matei (19 ani) este în aceeaşi piesă de teatru. Cei doi interpretează pe rând rolul lui Roger şi au făcut impresie tare bună. Ştefan Bănică şi Mihai Constantin au fost Mihai şi Ionică în celebra peliculă “Liceenii”.  Ştefan Bănică îl are pe Radu Ştefan din relaţia cu Camelia Constantinescu, pe Violeta (11 ani), din căsnicia cu Andreea Marin, iar Alexandru (6 luni) este rodul iubirii cu actuala soție, Lavinia Pârva. Mihai Constantin mai are o fiică, Maria. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net