Fiica lui Marius Țeicu a murit. A pierdut lupta cu leucemia

simeon stalpnicul png

Fiica lui Marius Țeicu a murit astăzi la vârsta de 41 de ani. Patricia Țeicu Rădulescu suferea de leucemie. A stat internată luni de zile la Fundeni, timp în care prietenii i-au sărit în ajutor, donând sânge.

Femeia slăbise foarte mult, aproximativ 10 kilograme, din cauza tratamentului dur cu citostatice. A făcut transplant de măduvă la începutul anului. Patricia a fost căsătorită cu talentatul actor Dan Rădulescu și au împreună doi copii, Andrei (10 ani) şi Casandra (7 ani).

Modul în care a descoperit boala a fost unul cu adevărat bizar. Mai întâi i-au apărut niște pete asemănătoare unei alergii, dar care nu au alarmat-o prea tare pe fata cunoscutului compozitor. La două-trei luni a luat atitudine, de vreme ce bubițele nu-i dispăreau. "În 2015, mi-au apărut niște bubițe și am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Și am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni și apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie și acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Și-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize și am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există", povestea Patricia într-o emisiune a lui Cătălin Măruță.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg