Fiica lui Virgil Ianțu, poze îndrăznețe, în vacanță. La 16 ani, Jasmine are o frumusețe exotică

Ultima actualizare:

Are 16 ani, un tată celebru, o mamă discretă și un viitor roz. Jasmine Ianțu cochetează cu celebritatea, se joacă frumos cu camera foto și oferă imagini demne de revistă. Cele mai noi, dintr-o vacanță exotică, sunt și cele mai îndrăznețe.

Virgil Ianțu și fiica lui
Virgil Ianțu și fiica lui

La început de an, Jasmine Ianțu s-a relaxat cu familia, într-o vacanță în Thailanda. S-a încadrat perfect în peisaj și a știut să-și pună în valoare frumusețea exotică. Jasmine se află la vârsta la care își pune în valoare feminitatea și adoră să pozeze. De data aceasta a fost ceva mai îndrăzneață și a publicat o imagine cu ea pe plajă, în care se apare într-un costum de baie din două piese, minuscul.

Imagini cu Jasmine Ianțu și părinții ei, în Thailanda

Și-a pus în evidență frumusețea cu un machiaj discret, purtând meșe împletite și afișând o privire pătrunzătoare. De altfel, Jasmine are reale calități de model, Andreea Raicu fiind una dintre vedetele care i-a oferit o colaborare în acest sens. În 2020, Jasmine a pozat pentru colecția de hanorace lansată de Andreea Raicu.

Virgil Ianțu, un tată extrem de mândru de fiica sa

Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii "Câștigă România", este un tată mândru, dar recunoaște că adolescența Jasminei îi dă bătăi de cap. Într-un interviu mai vechi, Virgil declarat că e foarte fericit că fata sa are ureche muzicală și o voce bună. 

”Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent... e grav. Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu”, a povestit Virgil Ianțu, pentru Click! pentru femei. 

Cu toate că prezentatorul a recunoscut că nu îl sperie nimic legat de anii care urmează pentru fiica sa, întrebat fiind de faptul că e Jasmine are deja iubit, el a răspuns, cu umor: ”Trecem şi peste această discuţie, care îmi dă noduri în stomac”. Însă, Virgil spunea pe atunci că are încredere în adolescentă și știe că va face alegerile bune, mai ales că el și soția sa îî sunt alături. 

Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana (n.r. soția lui) şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, declarat Virgil, la acea vreme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net