Finalistele «Bravo, ai stil! All Stars». Cine se luptă în finala din 16 iunie

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici și jurații "Bravo, ai stil! All Stars", la ultima emisiune înaintea finaleiFoto: Instagram
Ilinca Vandici și jurații "Bravo, ai stil! All Stars", la ultima emisiune înaintea finaleiFoto: Instagram

Finala "Bravo, ai stil! All Stars" va fi difuzată sâmbătă, 16 iunie, de la ora 22.00, la Kanal D. Alina, Iuliana, Marisa și Silvia se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și pentru suma de 100.000 de lei. Pe lângă premiul în bani și coronița care va fi atribuită câștigătoarei, finalistele dau și o luptă a orgoliilor.

Pe parcursul mai multor luni de competiție, cele patru fete și-au arătat abilitățile stilistice, dar și caracterul. Jurații Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Iulia Albu și Cătălin Botezatu le-au apreciat, sfătuit sau taxat, atunci când a fost cazul, pe toate concurentele din cel de-al patrulea sezon "Bravo, ai stil!". Dacă până acum, juriul a avut un cuvânt important de spus în parcursul lor, acum soarta celor patru este în mâinile telespectatorilor. În ultima săptămână s-au schimbat puțin regulile jocului și votul se transmite prin SMS la 1230, cost 1,19 euro, cu numele concurentei preferate.


    Alina, Silvia, Iuliana și Marisa se luptă pentru premiul de 100.000 de lei și titlul de cea mai stilată femeie din RomâniaFoto: Instagram
Alina, Silvia, Iuliana și Marisa se luptă pentru premiul de 100.000 de lei și titlul de cea mai stilată femeie din RomâniaFoto: Instagram

Alina, 30 de ani, București 


    Alina este în finala
Alina este în finala

Alina Roxana Ionescu s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon “Bravo, ai stil!” Drumul ei s-a oprit atunci în semifinale, dar de această dată a ajuns până în ultimul punct al competiției. S-a făcut remarcată prin ținutele elegante, rafinate și prin purtarea unor piese scumpe, de la marile case de modă ale lumii.

Iuliana, 19 ani, Mangalia


    Iuliana este în finala
Iuliana este în finala

Iuliana Doroftei este câștigătoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!", unde debutase alături de Emiliana, prietena ei, și cea care avea să-i devină principala contracandidata la tiltul de cea mai stilată femeie din România. Iuliana cochetează cu modellingul de câțiva ani și spune despre ea că este inteligentă, frumoasă și timidă. Cel mai mult își dorește să ajungă în Insulele Maldive. Are o relație foarte apropiată cu mama ei, despre care a spus de multe ori că îi este cea mai bună prietenă și cea mai importantă persoană din viața ei.

Marisa, 20 de ani, Slatina


    Marisa este în finala
Marisa este în finala

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru, 20 de ani, s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București. 

“Eu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut şi mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibraţia pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulţi! Sute de oameni care au venit doar pentru mine. Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrăţişeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câştigătoare! Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format şi mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând! OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! Urmează să rezolv cu restanţele pe care le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, aşa că mă opresc aici. SUNTEŢI SUPER!”, a scris Marisa Paloma pe contul personal de socializare atunci când a devenit câștigătoarae sezonului doi "Bravo, ai stil!".

Silvia, 36 de ani, Târgu Jiu


    Silvia este în finala
Silvia este în finala

Silvia Oana Popescu s-a făcut remarcată încă din sezonul întâi "Bravo, ai stil!", pe care l-a și câștigat. Stilul excentric, dar și felul ei de a fi au făcut-o una dintre favoritele celor de acasă, care au plasat-o de multe ori pe primul loc în preferințele lor. A intrat în multe conflicte cu fetele, a plecat din platou de câteva ori, nemulțumită de situațiile în care era pusă, dar chiar și așa, cu toate "ieșirile în decor", jurații au apreciat-o și au notat-o adeseori pozitiv.

Finala Bravo, ai stil! All Stars are loc sâmbătă, 16 iunie, iar numele câștigătoarei va fi spus, în direct, de Ilinca Vandici. Ultima emisiune va începe la ora 22.00.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net