Fiul adoptiv al lui Alex Velea, de nerecunoscut. A dat jos peste 25 kg

Ultima actualizare:
Mario (stânga) și Lino (dreapta), copiii de care are grijă Alex Velea
Mario (stânga) și Lino (dreapta), copiii de care are grijă Alex Velea

Fiul adoptiv al lui Alex Velea e de nerecunoscut. Se vede clar ”amprenta” celui care și-a asumat rolul de mentor pentru puștiul din Brașov. Lino Golden are 18 ani, îi place muzica şi, îndrumat de ”tatăl adoptiv” s-a apucat să cânte şi a slăbit spectaculos.

Lino este din Braşov, are 18 ani, studiază violoncelul şi este elev la Liceul Dinu Lipatti din Bucureşti. Puştiul vine dintr-o familie înstărită, însă Alex Velea l-a luat sub aripa-i protectoare şi l-a lansat în muzică la casa lui de producţie, “Golden Boy Society”. Până acum au cântat împreună pe scena Sălii Palatului, la concertul din 29 martie 2015, iar Lino a apărut în videoclipul lui Velea, “Băiat rău”, lansat în urmă cu jumătate de an. Lino și Alex Velea şi au lansat împreună un videoclip la piesa “Antonio Banderas”.

Sport şi dietă, secretul unei slăbiri spectaculoase

Tânărul “adoptat” de Alex Velea şi-a dorit foarte mult o carieră în muzică şi cine era mai potrivit pentru a-l îndruma, dacă nu tatăl lui adoptiv? Cei doi muncesc pentru noi piese în studioul de înregistrări, locuiesc în aceeaşi casă şi, mai nou, pun osul la schimbarea imaginii lui Lino.

Puștiul merge la sală şi a adoptat o dietă personalizată, astfel că a dat jos peste 25 de kilograme. A mers aproape zilnic la sală şi a tras de fiare, sub supravegherea unui antrenor personal. Acum, Lino este aproape de nerecunoscut, după cum se poate vedea şi pe contul lui de Facebook.

“Mi-am propus să slăbesc într-un timp record. Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19. Am reușit și datorită sprijinului din partea celor doi artiști și prieteni, Alex Velea și Antonia, cu care locuiesc. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» și mi-a dat încredere în forțele proprii. Tot el mi-a insuflat dorința de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învață mereu cum să mănânc sănătos”, a declarat Lino.

Lino a înlocuit mâncarea de fast food cu legume și carne preparată la grătar, combinând dieta strictă cu o oră și jumătate petrecută aproape zilnic la sală.   

Lino, pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus
Lino, pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus

Antonia (26 de ani) şi Alex Velea (31 de ani) au un băiețel de un an și jumătate și alți doi fii ”adoptați”. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti. Pe Lino l-am văzut pe internet, când avea 14 ani, prin 2011/2012. M-a uimit talentul lui. Am aflat că e mare skater şi că studiază violoncel. I-am cerut lui Lino să vină la mine”, a povestit Velea în exclusivitate pentru Click!


    Mario (stânga) și Lino (dreapta), copiii de care are grijă Alex Veleafoto: arhiva personală
Mario (stânga) și Lino (dreapta), copiii de care are grijă Alex Veleafoto: arhiva personală
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net