Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, dependent de droguri pe vremea când era minor

Ultima actualizare:

    David a recunoscut că s-a drogatfoto: captură Kanal D
David a recunoscut că s-a drogatfoto: captură Kanal D

Problemele din familia Luminiței Anghel par să nu se mai sfârșească. Fiul adoptiv al acesteia, David (20 de ani), a fost prezent luni seară (19 septembrie) în platoul emisiunii ''Wowbiz'', de la Kanal D. Băiatul a dezvăluit că a consumat droguri când era minor, dar nu a dorit nicio clipă ca mama lui să fie dezamăgită de el.

Se pare că toate neînțelegerile dintre Luminița Anghel și fiul adoptiv al acesteia au avut la bază un singur vinovat: drogurile. Totul a pornit în momentul în care solista l-a dat afară din casă pe David, după ce a susținut că băiatul o șantajează și o terorizează. Mai mult de atât, Luminița a spus că s-a săturat să-l întrețină, deși are 20 de ani, vârstă la care ar putea să muncească.

De cealaltă parte, David a declarat că certurile între ei au pornit de pe vremea când acesta era la liceu și consuma droguri. El a dat cărțile pe față și a recunoscut că s-a drogat timp de 3 ani când încă era minor. Acesta a recunoscut totul abia după ce echipa "Wowbiz'' a difuzat un video cu el în care îi recunoștea unui prieten că a fost dependent de susbtanțe interzise.

''Nu îmi pasă, e problema mea dacă mă droghez. O fac cu cap până la urmă. Am făcut-o și nu regret nimic. M-am bubuit la o petrecere. Mama nu știe și nu aș vrea să afle. Nu aș vrea să fie dezamăgită'', sunt doar câteva dintre dezvăluirile șocante ale fiului adoptiv al Luminiței Anghel din înregistrarea difuzată de Kanal D.

David Pușcaș a povestit cât de dificilă a fost perioada în care era dependent de droguri.

''Am fost dependent de droguri timp de 3 ani. A fost o perioadă mai grea. Am fost dependent când mă certam cu mama și aveam probleme la școală. Nu sunt un exemplu și nu susțin drogurile. Am încercat tot, voiam să mă rup de realitate. Mama mă controla când ajungeam acasă. N-am furat bani de la mama pentru droguri. Mi-am revenit singur, a fost în perioada Bac-ului și am vrut să învăț. M-am oprit când mi s-a făcut extrem de rău. Am administrat o doză puternică și nu puteam să o controlez.  Mi-e frică să mă reapuc, țin foarte mult la sănătatea mea și prefer să nu mă întorc înapoi. Nu i-am spus mamei că mă droghez'', a declarat cu sinceritate David, pentru Kanal D.

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg