Fiul Danielei Nane a tras un chef de pomină, la majorat


    Codrin a fost răsfățat  de colegii și de prietenii  săi, care l-au serbat  la un local de fițe
Codrin a fost răsfățat de colegii și de prietenii săi, care l-au serbat la un local de fițe

Daniela Nane (46 de ani) a organizat o petrecere cu muzică și dans, la o local de lux, pentru fiul ei, Codrin, care a împlinit 18 ani pe 20 aprilie.

Cu acest prilej, celebra mămică a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook. ”18 ani. Am încheiat o etapă importantă- de-acum înflorește viața pentru băiatul meu drag. Sunt mai mult decât încântată de el! Orice mamă normală își dă toată silința să ghideze, să sfătuiască, să provoace dezvoltarea la potențialul cel mai înalt, iar el îmi împlinește toate așteptările. Sunt profund recunoscătoare și bucuroasă că parcurgem împreună drumul acestei vieți. Te iubește mama, Codrin!”. 

Fiul Danielei a colaborat cu TVR, pentru emisiuni de divertisment, dar este și un spadasin talentat, având vitrina plină de trofee de la campionatele naționale. 

simeon stalpnicul png

Actrița a bifat mai multe povești de dragoste. În perioada 1998-2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, tatăl lui Codrin, apoi s-a iubit cu celebrul regizor de telenovele Andrei Zincă. În prezent, este căsătorită cu şarmantul om de afaceri şi profesor de istorie Adrian Cioroianu (51 de ani), alături de care susține că și-a găsit fericirea. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png