Fiul Marei Bănică a fost bătut la școală de o profesoară. Ce a declarat vedeta

Ultima actualizare:

    Mara Bănică este foarte nervoasă deoarece o profesoară i-a bătut fiul Foto Facebook
Mara Bănică este foarte nervoasă deoarece o profesoară i-a bătut fiul Foto Facebook

Mara Bănică este foarte supărată deoarece fiul ei a venit acasă de la școală bătut de o profesoară. Jurnalista a scris pe rețelele de socializare un mesaj tranșant cu privire la ceea ce i s-a întâmplat fiului ei la școală.

Mara Bănică s-a revoltat cu privire la atitudinea unei profesoare de la școala unde învață fiul ei. Jurnalistă nu știe cum o să facă față copilul ei la școală după ce a fost lovit brutal de profesoară.

„Femeia asta a venit să predea la clasa lui Dima astăzi, trimisă de inspectoratul școlar de sector. Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei. A jignit o altă fetiță. Apoi a plecat acasă. Mă întreb eu, așa, bulversată, plină de frustrări și amărăciuni...cum îmi trimit eu copilul mâine la școală? Ce-i spun?”, a scris Mara Bănică pe Facebook alături de fotografie cu respectiva profesoară.

Cum a reacționat Mara Bănică după ce fiul ei a fost bătut

Mara Bănică nu înțelege de ce respectiva femeie este lăsată să profeseze și de ce fiul ei a fost bătut. Din perspectiva ei, profesoara ar fi trebuit să susțină un test psihologic înainte să meargă la catedră.

"Doamna pe care o avem la clasă e o femeie tare blândă, a început să plângă când a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea să meargă. O să stăm de vorbă cu el. Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din 'proastă'. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60%. Copilul inteligent este năstruşnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie să semeni. Toţi părinţii sunt foarte supăraţi. Pe de altă parte sunt bucuroşi că au scăpat de femeia asta, dar speriaţi că mâine vine altcineva. (...) Nu poţi să îţi imaginezi cât de frustrată mă simt. I-a făcut cineva vreun test psihologic?", a spus Mara Bănică, printre lacrimi, pentru Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net