Fiul Silviei Lăuneanu, de urgență la spital. Ce a pățit micuțul: „Ne-au alertat!”

#Exclusiv Click!

Silvia Lăuneanu (48 de ani), sau „Fata cu vioara”, după cum o știm cu toții din trupa „De La Vegas” a tras o sperietură soră cu moartea, ieri, din cauza fiului său, Alexandru, de opt anișori. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital cu puștiul său, după ce s-a simțit rău.

„Este o formă ușoară de scarlatină. Asta e! Face parte din bolile copilăriei. Dar ne-au alertat cei drept, cei de la școală, ieri, pentru că a făcut brusc temperatură și i-a apărut o erupție la nivelul pielii, durere mare în gât…și era evident deja diagnosticul. Am fost imediat la urgențe ca să se confirme și să luăm tratament cu antibiotic. În primul rând, pentru siguranța lui,și apoi din respect pentru colegi. Acum este acasă sub tratament. Vesel și țopăitor. Singurul inconvenient este că ne strică vacanța la schi, iar de ziua lui o să fie la domiciliu cu pisicile”, a declarat Silvia Lăuneanu pentru Click!

Fiul Silviei Lăuneanu, în izolare

Problemele de sănătate pe care le are micuțul îl determină să stea la domiciliu:

„Este sub tratament acasă, nu merge la școală. Scarlatina este contagioasă și, practic, este o infecție bacteriană. Medicii i-au dat zece zile de tratament să se facă bine. Noroc că avem o curte foarte mare și a primit în avans de ziua lui o super mașină cu care poate sa facă off – road”, ne-a mai spus aceasta.

Click! spune

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și cealaltă de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat, până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie arhitect IT și pilot privat pe avioane mici. Vedeta este foarte dedicată familiei sale, așa că în timpul pandemiei, în perioada de izolare, Silvia a petrecut mai mult timp alături de băiețelul ei în vârstă de opt ani care reprezintă centrul universului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net