Silvia Lăuneanu, decizie radicală! Ce intenționează să facă îndrăgita artistă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Silvia Lăuneanu (47 de ani) a reușit să devină cunoscută și apreciată, după ce a cântat în trupa „De La Vegas”. De asemenea, bruneta a atras mereu atenția celor din jur și datorită părului său extrem de frumos și natural: foarte lung, des și sănătos. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că, de multe ori, s-a gândit să își tundă din lungimea podoabei sale capilare, ba mai mult, nu exclude nici ideea ca în viitor, să își ajusteze considerabil din lungime.

Silvia Lăuneanu sau „Fata cu vioara”, cum este cunoscută de toată lumea, ne-a vorbit despre posibila schimbare majoră, din perioada următoare, în ceea ce privește podoaba sa capilară.

„Părul meu a fost imaginea mea de când m-am lansat pe piață. Părul meu lung de astăzi este răzbunarea mea din copilărie pentru că, atunci când eram mică, eram tunsă băiețește. Adoram părul lung și admiram foarte mult colegele care aveau codițe și erau atât de frumoase, erau ca niște prințese față de mine, care eram broscoiul din poveste. Așa că, părul meu de acum, este o dorință foarte mare de-a mea din copilărie. Nu am făcut niciodată un efort special să îl întrețin. Bineînțeles că am o îngrijire permanentă, dar nu m-am aruncat la anumite produse de păr doar că sunt brand-uri, am folosit mereu produsele de întreținere capilară pe care le-am simțit bine atât pe scalp, cât și pe toată lungimea părului.

Eu am pus prima dată vopsea în păr pe la 34 de ani când am văzut că mi-au apărut câteva firișoare de păr alb în cap, până atunci nu mă vopsisem deloc. Cred că secretul părului meu sănătos este că nu am folosit produse de styling în exces. Acum, la 2-3 luni, îmi vopsesc doar rădăcinile și cam atât.

Să știi că am cochetat cu ideea de a mă tunde, de mai multe ori în viață. Bineînțeles, nu voi sta așa, cu părul până la călcâie până la 100 de ani, dar în momentul în care pielea ta arată bine, nu ai riduri profunde și nu mă dezavantajează acest păr, nu văd de ce aș renunța la el. În momentul în care nu îmi mai este potrivit, acest păr categoric îl voi tăia, dar momentan sunt bine așa cum sunt”, a declarat Silvia Lăuneanu pentru Click!

Silvia Lăuneanu, o familistă convinsă

Silvia Lăuneanu este fericită alături de familia întemeiată. Sursă: Facebook
Silvia Lăuneanu este fericită alături de familia întemeiată. Sursă: Facebook

Cântăreața este căsătorită cu Sorin Botezatu, un bărbat extrem de deștept, despre care Silvia Lăuneanu ne-a spus că „este creierul unei companii din America”. Cei doi au o familie frumoasă și discretă, care este completată de băiețelul lor Alexandru, de șapte anișori, ce le înseninează zilele mereu.

„Familia este foarte bine, soțul meu este ocupat cu job-ul. Băiețelul nostru, Alexandru, este la școală, îi place foarte mult. Mă bucur că am luat decizia să îl dau aici, în România, la o școală foarte bună de care suntem foarte mulțumiți. Lui Alexandru nu i-a plăcut niciodată la grădiniță, dar adoră școala. El vine foarte fericit de la școală în fiecare zi, are rezultate foarte bune”, a mai spus vedeta pentru Click!

Silvia Lăuneanu, stil de viață sănătos

Bruneta are un stil de viață sănătos. Sursă: Click!
Bruneta are un stil de viață sănătos. Sursă: Click!

Bruneta ne-a vorbit și despre importanța sportului în viața sa, dar și cât de mult suferă, că în ultima perioadă, merge mai rar să facă mișcare:

„Eu am fost întotdeauna îndrăgostită de sport. Dacă nu era muzica, categoric făceam o carieră în sportul de performanță. Îmi place foarte mult să fac mișcare. Pentru mine nu este un efort să ajung la sală, este un mod de viață pentru mine. Atunci când nu fac sport, îmi lipsește acest lucru. De când ne-am mutat la casă ,sala de sport este un pic mai departe. Mă trezesc dimineața la 7-8 și mă duc la sală. Înainte, când stăteam lângă sală, făceam de cinci ori pe săptămână, acum, din păcate, ajung doar de două-trei ori pe săptămână, dar mai fac acasă mișcare. Pentru mine este un stil de viață”.

Click! spune

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și cealaltă de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat, asta până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie arhitect IT și pilot privat pe avioane mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net