Flavia Mihășan, Angela Rusu şi Claudia Neghină, pe ultima sută de metri înainte să devină mame

Ultima actualizare:

    Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, îi va dărui un frăţior lui Carol
Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, îi va dărui un frăţior lui Carol

E frumoasă, fericită şi aşteaptă să i se nască al doilea băieţel. Flavia Mihăşan va deveni mămică peste şapte săptămâni şi a făcut deja cumpărăturile. Multe lucruşoare le va folosi de la primul copil, iar soţul îi va fi un ajutor de nădejde. “Marius mă va ajuta foarte mult. E un tătic super implicat”. Dacă ea şi Angela Rusu au mai trecut prin această experienţă, iată că pentru manechinul Claudia Neghină şi pentru Diana Ungureanu, ex-Masterchef, vorbim despre primul copil.

La finalul anului 2020, Flavia Brigitta Mihăşan (34 de ani) anunţa că va deveni mămică a doua oară. Ea şi dansatorul Marius Moldovan mai au un băieţel super, pe nume Carol, în vârstă de 1 an şi jumătate. Şi-au propus să nu fie o diferenţă de vârstă prea mare între copiii lor, aşa că lucrurile s-au întâmplat exact cum ­şi-au dorit. Acum, frumoasa blondină este însărcinată în şapte luni şi va aduce pe lume încă un băieţel. Flavia, pe care o ştim de când era asistentă la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1, va naşte în luna mai şi a pregătit deja totul pentru eveniment. 

“Eu şi Marius ne vom descurca de minune cu al doilea copil. Marius e un tătic foarte implicat, el probabil o să îl adoarmă pe Carol, iar eu bebeluşul. Noi nu am avut ajutor niciodată şi ne-am împărţit atribuţiile foarte bine. Vom vedea şi acum ce se va întâmpla, probabil îi vom lua după noi pe la spectacole. Peste o săptămână am ultima morfologie, până acum totul e foarte bine cu bebeluşul, este foarte activ, foarte frumos pentru că i-am văzut şi chipul. Prima oară am vrut să nasc natural şi, după 12 ore de chin, medicii au decis cezariană, şi acum voi naşte tot cu cezariană. M-am îngrăşat în fiecare lună cam un kilogram, deci am 6 kg şi jumătate. La început am mâncat foarte mulţi castraveţi muraţi, însă acum nu mai am pofte. Este un bebeluş foarte activ şi puternic. Am cumpărat deja câteva lucruşoare, dar lucrurile de la Carol rămân şi bebeluşului. Pătuţul e intact pentru că el a dormit numai cu noi. Am renovat şi camera, trebuie să mai comandam doar câteva obiecte”, a declarat pentru Click, Flavia Mihăşan. Vedeta va naşte la un spital privat pentru a se bucura de mai multă siguranţă. Cât despre cum îşi aşteaptă Carol frăţiorul, Flavia ne-a spus că este topită după gesturile micuţului ei. „Lui Carol îi tot spunem că va avea un frăţior, el pune capul pe burtică şi dă pup. E foarte drăgălaş, foarte iubitor. Pe Carol l-am alăptat un an şi sper sa îl alăptez tot aşa şi pe bebe din burtică”, a conchis frumoasa mămică. 

Claudia Neghină va naşte luna viitoare şi a ales numele fetiţei

La vârsta de 39 de ani, celebrul top model Claudia Neghină va deveni mămică pentru prima oară.  Vedeta a aflat că este însărcinată când sarcina avea deja 19 săptămâni, motiv pentru care o consideră o binecuvântare. “Jumătate din sarcină nici nu am simţit-o pentru că n-am ştiut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale”, a spus Claudia. 


    Claudia Neghină, celebrul top model în vârstă de 39 de ani, va deveni mămică pentru prima oară
Claudia Neghină, celebrul top model în vârstă de 39 de ani, va deveni mămică pentru prima oară

Luna viitoare Claudia se pregăteşte să îşi strângă fetiţa la piept. Deja a cumpărat căruţul, pătuţul, hăinuţele şi i-a ales şi numele. Sophia o va chema pe micuţa ei, despre care spune că a venit să îi aline sufletul într-un moment delicat al vieţii. “Mama şi tatăl meu şi-au dorit o nepoţică. Din păcate, tatăl meu nu mai este printre noi, dar cred cumva că şi el a lucrat la acest aspect”, a mai spus Claudia. 

Angela Rusu a cumpărat cărucior de 1.000 de euro pentru Maria

La vârsta de aproape 47 de ani pe care o va împlini pe 8 iulie, Angela Rusu va deveni mămică a treia oară.  Cântăreaţa de muzică populară este gravidă în şapte luni şi vă aduce pe lume, la final de primăvară, o fetiţă pe care o vor boteza cu numele Maria. “Maria are totul pregătit. O aşteptăm să vină. Eu am o sarcină uşoară. Am cântat, muncesc, mă ocup de casă, nu îmi este rău deloc, deci pot să spun că sunt norocoasă”, ne-a mărturisit artista.


    Cântăreaţa de muzică populară, Angela Rusu, va deveni mămică a treia oară
Cântăreaţa de muzică populară, Angela Rusu, va deveni mămică a treia oară

Zilele trecute, ea şi soţul său Marius, i-au cumpărat un cărucior de la o firmă celebră în lume, pe care au cheltuit aproape 1.000 de euro.


    Angela Rusu a cumpărat un cărucior în valoare de 1.000 de euro
Angela Rusu a cumpărat un cărucior în valoare de 1.000 de euro

Gravidă în 7 luni, Diana Ungureanu se mărită


    Diana Ungureanu, fostă concurentă la MasterChef,  şi iubitul ei, Cosmin Ercianu, se vor căsători înainte să devină părinţi
Diana Ungureanu, fostă concurentă la MasterChef, şi iubitul ei, Cosmin Ercianu, se vor căsători înainte să devină părinţi

Fosta concurentă de la ultimul sezon “MasterChef”, care a ajuns în top patru, a confirmat în sfârşit vestea dată de Click! în urmă cu o săptămână. Da, este însărcinată şi s-a hotărât să ne spună în exclusivitate cât e de fericită. Diana Ungureanu este însărcinată în şapte luni şi peste doar câteva zile, pe 10 aprilie, urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Cosmin Ercianu, cu care e de peste patru ani. Vedeta îşi doreşte ca pe fiul lor să îl cheme Matthias, însă pe listă mai are şi alte nume. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net