Florentina Opriş, peripeţii cu maşina în Cipru

Ultima actualizare:

    De două ori a rămas în pană,  pe munte, în zone pustii
De două ori a rămas în pană, pe munte, în zone pustii

Cele mai frumoase vacanţe sunt acelea cu peripeţii. Te distrezi pe seama lor şi-ţi aduci aminte cu drag de ele, peste ani. O astfel de vacanţă a avut Florentina Opriş zilele trecute, în Cipru.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D, împreună cu două prietene (una notar, alta avocat), s-au gândit să dea o fugă până în Cipru. Acum, pe timp de vară, este locul ideal de vacanţă. „Eu am mai fost acolo în urmă cu 6 ani, ştiam că e un loc special şi mi-am dorit să-l revăd”, explică Florentina. Zis şi făcut.

Aici, Florentina a  rămas cu maşina în  mijlocul drumului.  Se pare că de vină  a fost bateria
Aici, Florentina a rămas cu maşina în mijlocul drumului. Se pare că de vină a fost bateria

Au zburat cu avionul, iar la destinaţie au închiriat o maşină. Una care s-a dovedit a fi cu ghinion. Într-una din zile, cele trei fete au plecat să vadă o mănăstire, nu au apreciat corect distanţa până acolo şi au rămas fără benzină, în vârf de munte. Noroc cu nişte buni samariteni care le-au ajutat să ajungă la liman.

La hotel, a făcut plajă şi a înotat într-o  piscină interesantă,  poziţionată la înălţime
La hotel, a făcut plajă şi a înotat într-o piscină interesantă, poziţionată la înălţime

„S-au oprit şi alte maşini lângă noi, să ne ajute. Iniţial am încercat să transferăm benzină dintr-o maşină în alta. Nu am reuşit, aşa că am început să o împingem pe a noastră şi să mergem cu ea, la vale, fără motor, spre primul sat. Ne-au escortat două maşini, una în faţă, alta în spate”, povesteşte, râzând, prezentatoarea tv.

A doua oară au păţit-o iar, pe munte. Au vrut să ajungă pe o plajă celebră unde se pot vedea broaşte ţestoase. GPS-ul le-a făcut feste şi le-a băgat în ceaţă. Au pierdut drumul şi au ajuns departe, prin nişte zone accidentate şi pustii, din munţi. Păţite cu benzina, au avut grijă să umple rezervorul înainte, însă problema a apărut acum de la baterie. „Ne-am oprit la un moment dat şi nu am mai putut porni maşina. Cred că murise bateria. Noroc că, după un timp, a trecut pe acolo un localnic, împreună cu fiul său. Ne-au ridicat capota, au meşterit ceva, apoi am împins-o până a pornit. Localnicul ne-a îndrumat apoi pe drumul cel bun”, îşi aduce aminte Florentina Opriş. Vacanţa s-a încheiat frumos cu distracţie, multe poveşti ca între fete, plajă, soare şi mâncare bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net