Florentina Opriş, prima vacanţă de odihnă, la munte

Ultima actualizare:

    A luat masa de Paşte  afară, în natură
A luat masa de Paşte afară, în natură

De obicei, Florentina Opriş se întoarce din vacanţe mai obosită decât a plecat.

Se trezeşte cu noaptea-n cap, face sport, drumeţii. Dar acum se pare că, în sfârşit, a ajuns-o oboseala. După o perioadă aglomerată, în care a organizat a treia ediţie a Galei „Femei care Dăruiesc Sănătate”, după acţiuni de promovare a stilului de viaţă sănătos printre copiii bolnavi de la Spitalul Fundeni, plus filmările de rigoare pentru emisiunea ei de la Kanal D, Florentina Opriş a simţit nevoia să se odihnească în adevăratul sens al cuvântului. Şi a plecat la munte. 

„Am fost 4 zile la Predeal cu nişte prieteni, în perioada Paştelui. Pentru mine, acela e cel mai relaxant loc. Am dormit mai mult, am fost zilnic la biserică, m-am plimbat, am citit, am fost la spa şi pot să spun că mi-am golit mintea de tot”, spune prezentatoarea tv.

În cele 4 zile a trecut prin toate anotimpurile, pentru că a nins, a plouat, dar a fost şi cald, soare. În ziua de Paşte a prins vreme frumoasă, astfel încât a putut lua masa afară.


    În cele câteva zile a  citit şi a dormit mult
În cele câteva zile a citit şi a dormit mult

„Ne-am dus la un restaurant unde ni s-a pregătit o masă cu bucate tradiţionale – drob, ciorbă, ouă roşii. Caşul cu ouă şi ridichi e mâncarea mea preferată, care îmi aduce aminte de copilărie. M-am îmbrăcat în costum popular, din respect pentru această sărbătoare şi pentru că aşa ştiu eu de când eram mică – de Paşte purtăm ceva nou şi ne punem cele mai bune haine. M-am simţit bine, aceasta a fost prima mea vacanţă de odihnă”, mărturiseşte Florentina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net