Florin Busuioc, încă șase luni de chin după infarct. Cu ce probleme a rămas actorul

Ultima actualizare:

    Florin Busuioc  nu are voie să facă  efort şi merge  mult pe jos
Florin Busuioc nu are voie să facă efort şi merge mult pe jos

În urmă cu 2 luni şi jumătate, Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct după un spectacol susţinut la Craiova. După ce a fost resuscitat şi internat, vedeta a primit multe mesaje de susţinere şi de încurajare, iar fanii îl voiau înapoi la Pro TV. S-a întors pe 3 ianuarie la muncă, iar Click! a stat de vorbă cu actorul despre momentele prin care a trecut şi ce urmează.

Click!: Cum se simte Florin Busuioc – Busu după infarctul suferit pe 6 noiembrie, anul trecut, la Craiova?

Florin Busuioc: Au trecut două luni jumate şi acum sunt bine. 

Sunteţi foarte iubit de public, aţi primit o mulţime de mesaje de încurajare...

Adevărat, e copleşitor cât sunt de iubit. Ziceam, la un moment dat, că iubirea asta se manifestă acum, dar ea a existat probabil şi dinainte. Poate că am ajuns un fel de tătucă al vremii datorită felului în care mă prezint. 

Şi celelalte vedete de la alte posturi erau îngrijorate de starea lui Busu.  

Pentru că de la mine au avut ce învăţa... E onorant şi mă obligă foarte tare. De asta am şi revenit atât de repede pentru că oamenii mi-au cerut prin întrebările lor să revin să prezint din nou meteo. Deocamdată doar seara, însă nu-i o chestie permanentă. O să revin si cu programul de dimineaţă care îmi e foarte drag, datorită colegilor, dar şi libertăţii de a mai spune câte ceva din când în când dacă mă deranjează câte ceva. 

Busu şi Magda Pălimariu  sunt colegi la rubrica  meteo de la Pro TV
Busu şi Magda Pălimariu sunt colegi la rubrica meteo de la Pro TV

Se spune că atunci când treci printr-o astfel de experienţă îţi trece viaţa prin faţa ochilor. Vi s-a întâmplat asta?

Nu mi-am văzut viaţa, nici nu mi-am văzut ziua aia, am pierdut-o complet. Nu-mi aduc aminte nimic din acea zi. Mi s-a spus că s-a terminat spectacolul, am rămas la aplauze, am făcut o poză cu un admirator şi după câteva minute s-a întâmplat povestea, am căzut pur şi simplu. Nu ştiu ce s-a întâmplat, mi-au spus că la un moment dat tuşeam şi m-a întrebat Talaşman dacă nu vreau nişte pastile de tuse. Şi aş fi zis că aş vrea un calciu sau magneziu. Dragoş Câmpan mi-a zis dacă aş vrea să mergem la spital, iar apoi am căzut de pe scaun. M-a luat Talaşman şi m-a pus în braţele lui Câmpan care a început resuscitarea. Mi-a rupt cinci coaste şi bine a făcut pentru că dacă nu mi le rupea probabil azi nu mai stăteam de vorbă cu voi. Şi îi mulţumesc încă o dată pe calea asta că m-au salvat. 

Coastele s-au vindecat?

Nu, lor le trebuie cam 6 luni pentru vindecare. Nu am rămas cu alte probleme. 

Ce nu aveţi voie să faceţi?

Nu trebuie să împing, să car, să fac efort, să nu stau în frig. Nu mai fumez, nu mai simt nevoia deloc. Nu mai am nici o nevoie de fumat. Am fumat ca un turc, trei pachete de ţigări pe zi. Nu de spaimă m-am lăsat, aşa cum îmi zice lumea. N-am mai simţit nevoia să pun ţigară în gură. Soţia mea fumează în continuare, stau pe lângă, dar nu mă deranjează fumul şi nu simt nevoia să-mi aprind o ţigară. 

Bobonete, operat de urgenţă

Bobiţă din „Las  Fierbinţi” a ajuns  la spital
Bobiţă din „Las Fierbinţi” a ajuns la spital

Şi interpretul lui Bobiţă din serialul “Las Fierbinţi” de la Pro TV a ajuns la spital. Actorul Mihai Bobonete (38 de ani) a scris un mesaj pe pagina sa de facebook şi a pus o poză din salonul unde a fost internat. “E duminică, e ziua în care m-am trezit la 5 dimineaţa şi nu mai simţeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simţeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură şi ieri la 24 de ore de la intervenţie, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine, dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină. Am suferit un Pneumotorax (probleme la plămâni, n.r.) masiv şi din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris şi Bruxelles unde urma să am spectacole în weekendul viitor. Mă simt recunoscător lui Dumnezeu…”, a mai scris actorul pe pagina sa de facebook.  

Cabral, cu hernie de disc la filmări în Polonia 

Cabral zâmbeşte,  dar nu e râsul lui
Cabral zâmbeşte, dar nu e râsul lui

Simpaticul prezentator al emisiunii «Ce spun românii», Cabral (41 de ani) are un nou proiect pentru acest an şi a fost nevoit să plece în Polonia, la Varşovia, pentru filmările emisiunii «Cântă acum cu mine». Însă durerile provocate de hernia de disc de care suferă îi fac viaţa grea. “Am o hernie de disc ce mă sâcâie, nici de dormit nu dorm prea bine, dar... am disciplina unui sportiv de performanţă. Dacă e ceva de făcut... facem. Şi ne văităm după”, a povestit Cabral, exclusiv pentru Click! El a ratat un eveniment la începutul anului pentru că avea «nişte dureri în spate, care pleacă în jos pe picior, până la tibie… de uneori începi să te gândeşti că poate dacă sari de la etaj scapi de durere măcar pentru câteva ore. Sau de tot”. Aceste probleme le are din cauza sporturilor de iarnă pe care le-a practicat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net