Florin Busuioc, prima apariție la tv după operație. Când revine la Pro TV

Ultima actualizare:

    Florin Busuioc va reveni la tvFoto Captură video
Florin Busuioc va reveni la tvFoto Captură video

Florin Busuioc se simte mult mai bine după ce a trecut printr-o perioadă foarte tumultoasă, în care a fost la un pas de a-și pierde viața și a apărut la tv. Prezentatorul tv a suferit un infarct în Craiova, unde a avut spectacol și a avut nevoie imediat de operație la inimă pentru a supraviețui. După aproape două luni, Florin Busuioc se simte mult mai bine și și-a anunțat revenirea la tv.

Florin Busuioc a fost prezent în cadrul emisiunii «La Măruță» unde a declarat că starea lui de sănătate este una bună și a povestit tot ce s-a întâmplat atunci. 

Prezentatorul tv a precizat, printre altele, că se va întoarce la Protv din ianuarie. 

Prima apariție la tv a lui Busu de la infarct

Florin Busuioc a povestit ce s-a întâmplat în acea zi când a fost la un pas de a face infarct. El a mărturisit că nu-și aduce aminte de prea multe lucruri de atunci, știe ce a pățit doar din cele auzite de la alții. 

"Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă. De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte. N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia. Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu. Acum eu nu mai știu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit. Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din București. Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că știa cât pot să duc, știa că sunt luptător. Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcționat, eram tot timpul în priză. Nu mi-e frică de moarte", a declarat Florin Busuioc la ProTV. 

image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana  Zăvoranu  cu soțul  ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea