Florin Călinescu: "Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni"


    Florin Călinescu a fost live cu prietenii de pe Facebook
Florin Călinescu a fost live cu prietenii de pe Facebook

Așa cum a promis, după demisia de la PRO TV, Florin Călinescu a venit cu lămuriri și cu detalii despre noul lui proiect, care are legătură tot cu televiziunea. Fostul jurat al emisiunii "Românii au talent" a recunoscut că a semnat un contract de consultanță.

"Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian, acolo (n.r. Adrian Sârbu) și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori. Acum, Nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o sa mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri. Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice. Nu am nici o teamă, nici o frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți", a pus Florin Călinescu, în live-ul de pe Facebook.

Florin Călinescu a continuat. "Am dat un anunț și vreau să vi-l explic pe îndelete. Caut oameni care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea", a punctat fostul protevist.

Florin Călinescu, unul dintre cei mai longevivi actori de pe scena Pro TV-ului, a anunțat duminică seara, 18 iulie, printr-un mesaj neașteptat, că renunță la colaborarea cu cunoscutul post de televiziune. Din 2015 era jurat al show-ului "Românii au talent".

Citește și:

Florin Călinescu, primele declarații despre demisie: “Spiritul Pro nu mai există!”. Ce vrea să facă în continuareCutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
tirhritcu jpg
image
image
image
image
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg