Florin Călinescu, prezentat oficial la Prima TV: "Din 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut întotdeauna să fac"

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu, prezentat oficial la Prima TVfoto: Gheorghe Chelu
Florin Călinescu, prezentat oficial la Prima TVfoto: Gheorghe Chelu

Mare petrecere joi seara, într-un club din Capitală, loc în care s-au anunțat câteva știri bombă pentru lumea televiziunii de la noi. Una dintre ele este mutarea lui Florin Călinescu la Prima TV și prezentarea sa oficială, pe scenă, cu aplauze și artificii.

Prima TV și-a anunțat oficial grila de toamnă, surprizele pregătite pentru telespectatori, precum și noile achiziții din rândul vedetelor TV. Cea mai așteptată apariție a fost cea a lui Florin Călinescu, fostul jurat al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV, cel care și-a anunțat transferul-bombă în luna iulie, într-un mod inedit. 

Călinescu: "Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea"

Joi seară, la petrecerea Prima TV, vedeta TV a urcat pe scenă, în uralele celor prezenți, și a ținut un discurs în stilu-i caracteristic. "Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (...) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum. Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesantă", a mai Florin Călinescu, pe scenă.

El a anunțat și data la care îl vom vedea pe micul ecran. "Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac, dar din păcate valurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să vedeți că lucrurile pleacă de la peron cu o viteză accelerată".

Citește și:

Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

Florin Călinescu: "Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni"

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net