Florin Călinescu, primele declarații despre demisie: “Spiritul Pro nu mai există!”. Ce vrea să facă în continuare

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu, primele declarații despre plecarea de la Pro TV
Florin Călinescu, primele declarații despre plecarea de la Pro TV

Florin Călinescu (65 de ani) a anunțat că se desparte de PRO TV, implicit de „Românii au talent”, emisiunea cu cea mai mare audiență din România. Este pentru a doua oară când Florin Călinescu își anunță de despărțirea de Pro Tv. Actorul a făcut și primele declarații despre plecarea sa, de la postul condus odinioară de Adrian Sarbu, chiar la noua televiziune a acestuia, Aleph News.

Actorul Florin Călinescu și-a anunțat despărțirea de Pro TV, în mediul on line, însă postul din Pache Protopopescu a spus, privind plecarea acestuia, că “este perioada negocierilor” pentru juriul “Românii au talent”! Florin Călinescu neagă că plecarea ar fi legată de o negociere de ordin financiar. “Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

"Când mă duc la muncă, nu mă uit la siglă"

“Nu am obosit de atâta ProTV, pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă, care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a adăugat actorul.

Florin Călinescu: “Mă bate gândul să mă întorc la satira politică”

Florin Călinescu a furnizat bomba momentului! Actorul are în vedere deja un alt proiect de televiziune. Actorul vrea să se întoarcă la satira politică, care l-a consacrat pe vremea când făcea “Chestiunea zilei”. “Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Călinescu.Florin Călinescu, unul dintre cei mai longevivi actori și emblema Pro TV-ului, a anunțat duminică seara, 18 iulie, printr-un mesaj neașteptat, că renunță la colaborarea cu cunoscutul post de televiziune. În octombrie 2015, Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului de la “Românii au talent” lui Constantin Cotimanis.

Citește și:

Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

Surse: «Florin Călinescu are statut special, e tratat regeşte la PRO TV»

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net