Florin Călinescu va avea propriul show la Prima TV! Când începe emisiunea

12 octombrie 2021
image
ÔÇ×Florin C─âlinescu ShowÔÇŁ, din 19 octombrie la Prima TV

Dup─â ce a anun╚Ťat c─â a ├«ncheiat colaborarea cu Pro TV, p─âr─âsind scaunul de jurat al emisiunii ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, se pare c─â actorul Florin C─âlinescu s-a ales cu propriul lui show tv. Emisiunea ÔÇ×Florin C─âlinescu ShowÔÇŁ va debuta pe 19 octombrie la Prima TV ┼či va fi difuzat─â ├«n fiecare mar┼úi, miercuri ┼či joi, de la ora 20:00.

ÔÇ×Florin C─âlinescu ShowÔÇŁ este un pamflet de la care nu vor lipsi invita┼úi din diverse domenii - politic─â, sportiv, monden, social ┼či artistic -, momente de muzic─â live, sus┼úinute de orchestra condus─â de compozitorul Virgil Popescu, dar ┼či magicieni, c├ónt─âre┼úi, dansatori, acroba┼úi ┼či actori de stand-up.

ÔÇ×Florin C─âlinescu revine ├«n televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce ┼či o serie de p─âreri ┼či opinii care vor face ca telespectatorul s─â aib─â o alt─â perspectiv─â a actualit─â┼úiiÔÇŁ, a transmis Prima TV ├«ntr-un comunicat.

El va intra ├«n direct cu telespectatorii ├«ntr-un concurs cu premii ├«n bani ┼či obiecte. Valoarea premiului ├«n bani pe care fiecare participant ├«l poate c├ó┼čtiga ├«ntr-o edi┼úie a emisiunii este de 10.000 de euro.

Pe l├óng─â acest concurs, se va desf─â┼čura ┼či o competi┼úie destinat─â talentelor deosebite prezentate ├«n emisiune ┼či pe care telespectatorii sunt ├«ndemna┼úi s─â le voteze prin SMS, pentru a putea fi desemnat un c├ó┼čtig─âtor.

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg