Florin Dumitrescu, dat afară şi de rivala Patrizia Paglieri? Detalii incredibile despre juratul "Hell’s Kitchen"

simeon stalpnicul png
Chef Florin Dumitrescu a fost dat afară şi de către Patrizia Paglieri?

Fostul patron al lui Florin Dumitrescu susţine că acesta a lucrat şi la restaurantul italiencei Patrizia Paglieri, acum jurat la “MasterChef” de la PRO TV.

Omul de afaceri Horia Constantinescu continuă dezvălurile despre Florin Dumitrescu, în prezent jurat în emsiunea "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor", de la Antena 1. După ce a afirmat că l-a concediat de la restaurantul lui pentru că "nu se pricepea în bucătărie", Constantinescu susţine că acelaşi lucru l-a făcut şi Patrizia Paglieri.

Cu alte cuvinte, italianca, ce se află acum în juriul "MasterChef", nu a fost impresionată de talentul în bucătărie al lui Dumitrescu şi l-a dat afară. Mai mult, acesta a fost nevoit să schimbe zeci de locuri de muncă şi, spune Horia Constantinescu, şi-a creat un renume negativ în rândul patronilor de restaurante.

“În 10 ani a schimbat 30 de cârciumi. A lucrat şi pe la prieteni de-ai noştri, acelaşi rezultat. A lucrat şi la restaurantul Patriziei Paglieri, şi ea l-a dat afară”, a declarat Horia Constantinescu, în exclusivitate pentru Click!

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri Horia Constantinescu a povestit pentru Click! detalii incendiare din cariera lui chef Florin Dumitrescu (27 de ani), jurat în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1. Acesta l-a făcut praf pe temutul chef, mărturisind că nu se poricepea deloc în bucătărie şi că nu a ştiut să facă nici măcar o omletă.

Citeşte AICI declaraţiile lui Horia Constantinescu

Contactaţi de către Click! pentru un punct de vedere, reprezentanţii postului PRO TV nu au făcut nici un comentariu, deoarece, cel mai probabil, nu vor să se implice în acest scandal, mai ales că Florin Dumitrescu a fost până u demult și angajatul lor, pentru emisiunea "MasterChef".

simeon stalpnicul png
Contactaţi de către Click! pentru un punct de vedere, reprezentanţii postului PRO TV nu au făcut nici un comentariu, deoarece, cel mai probabil, nu vor să se implice în acest scandal, mai ales că Florin Dumitrescu a fost până u demult și angajatul lor, pentru emisiunea
Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
politist local
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel