Florin Gherlea, fost model, a lansat două colinde de Crăciun. "De abia aștept să cânt cu fiica mea"

Ultima actualizare:

    Florin Gherlea și frumoasa lui familiefoto: Zoe Photo
Florin Gherlea și frumoasa lui familiefoto: Zoe Photo

Fost model, acum familist convins, Florin Gherlea este fericit căci, de 1 an și 7 luni, este tatăl unei mici prințese, Cezara Maria. Așa cum ne-a obișnuit, în prag de Crăciun, și în acest an Florin a înregistrat două colinde speciale. Este vorba despre piesele "A venit și-aici Crăciunul" și “Gazdă uită-te la drum".

Sunt deja câțiva ani de când fostul model Florin Gherlea ne întâmpină în pragul Sărbătorilor de Iarnă cu colinde din popor, oferite "din suflet pentru suflet", așa cum îi place lui să spună. În acest an, chiar dacă multe lucruri s-au schimbat în viața tânărului artist, dragostea față de muzică și mai ales față de colinde a rămas aceeași. El a lansat “A venit și-aici Crăciunul” și “Gazdă uită-te la drum", melodii scrise de Radu Gyr.

„Din păcate traversăm o perioadă grea la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat. Uităm să iubim să iertăm să fim buni unii cu ceilalți la fel cum este și Dumnezeu cu noi. Cu toate acestea, bunul Dumnezeu ne oferă bucuria nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, iar pe mine acest minunat eveniment mă emoționează profund de fiecare dată, încă din copilărie. Sunt bucuros că și în acest an am ocazia să le prezint tuturor celor care îndrăgesc colindele din popor aceste două minunate colinde oferite din suflet pentru suflet. Deși contextul este diferit, din cauza pandemiei prin care trecem, Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului rămâne cu siguranță neschimbată. Îmi doresc ca pe viitor fiica noastră, Cezara Maria Gherlea, de 1 an și 7 luni, să ia acest drum al muzicii și, bineînțeles, de-abia aștept să interpretăm împreună primul nostru colind și să îi predau ștafeta”, spune Florin. 

În încheiere a avut si un mesaj pentru fanii lui. "Vă urez tuturor, prin intermediul acestor două colinde minunate, să aveți parte de sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi, să le petreceți în pace, sănătoși și fericiți, întâmpinând astfel un an nou cu sănătate, care să vă aducă numai realizări, bucurii și zâmbete pe față", a spus el.

Cine e Florin Gherlea?

Florin Gherlea s-a lansat în muzica românească în anul 2010 cu piesa “Star of night”. Pe lângă activitatea muzicală, artistul a tatonat o perioadă lungă de timp și cu modelling-ul. Între timp, tânărul și-a întemeiat o familie alături de Ioana, cu care a lansat în anul 2018 melodia “Suflet pereche”. Casnicia lor a dat naștere celui mai dorit copil. Cezara Maria pe numele ei, este un copil mult dorit și așteptat, care le face fiecare zi mai frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net