Florin Piersic face bani cu Mărgelatu şi după 30 de ani

Ultima actualizare:

    1986: Florin Piersic în filmul  “Colierul de turcoaze”
1986: Florin Piersic în filmul “Colierul de turcoaze”

Florin Piersic are 80 de ani, dar nici că-i trece din gând să se retragă din showbiz. Continuă să joacă în piese de teatru şi în reclame, cu aceeaşi energie şi plăcere, ca în anii tinereţii. Eforturile lui îi rotunjesc însă serios veniturile de bugetar.

La 30 de ani de când a jucat ultima oară în rolul lui Mărgelatu, în pelicula “Colierul de turcoaze”, în regia lui Gheorghe Vitanidis, Florin Piersic (80 de ani) a intrat din nou în pielea personajului îmbrăcat în negru, care spărgea seminţe de floarea-soarelui. Este vorba despre  reclama la telefonie mobilă, în care Florin joacă alături de Alexandru Papadopol (41 de ani), preţ de câteva secunde.

2016: Actorul a îmbrăcat  din nou ţinuta lui  Mărgelatu, în reclama  la telefonie mobilă
2016: Actorul a îmbrăcat din nou ţinuta lui Mărgelatu, în reclama la telefonie mobilă

 Conform scenariului, el îşi face apariţia călare într-un cartier bombardat, iar când dă nas în nas cu Papadopol, îi spune pe un ton grav: „Ce făcuşi, mă, băiete. Spune, mă, ţâcă ce-i cu...”. Filmările au durat preţ de câteva ore, dar pentru actor a fost ca o întoarcere în timp.

Artistul are însă lipici la reclame, câştigând bani frumoşi, în jur de câteva mii de euro, pentru fiecare. În 2008 a făcut reclamă la zahar, iar în 2009 s-a îmbrăcat în cowboy pentru spotul la ”Nufărul”. În 2013 a realizat un spot pentru Baumax, iar în 2015 a semnat două noi contracte de publicitate, pentru hipermarketurile Billa.

Apare şi pe eticheta sticlei de vin

Anul trecut, Florin a făcut însă reclamă şi la vinul sec şi demisec ”Două vorbe”, la preţul de 11,39 lei sticla. El apare pe etichetă îmbrăcat la patru ace. 

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net