Florin Vasilică, foc și pară! Uite cine a reușit să îl enerveze la culme pe artist!

#Exclusiv Click!

Florin Vasilică (40 de ani), fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică, își iubește atât de mult copilul, pe Leonard (20 de ani), încât vrea să îl ferească de toate relele posibile în viață, inclusiv de cele profesionale. După ce au apărut speculații, în spațiul public, cum că artistul i-ar interzice fiului său să aibă aceeași profesie ca și el, interpretul a ales să își spună punctul de vedere prin intermediul Click.ro.

Au apărut, se pare, vorbe răstălmăcite „în oraș” cum că, Florin Vasilică, nu l-ar lăsa pe unicul său copil să urmeze același drum profesional. Acest lucru l-a determinat pe artist să reacționeze dur, având în vedere că, după spusele sale, nu ar fi nimic adevărat. Contactat de Click!, acesta ne-a explicat în detaliu toată situația.

„Nu mai există altceva de zis, unele lucruri mă lasă mască! Eu nu am declarat niciodată că nu îmi las băiatul să facă muzică. Am declarat niște lucruri, în public, cu ceva timp în urmă, și au fost întoarse. Nu vreau poate ca fiul meu să facă ce am făcut eu, pentru că am trecut prin foarte multe, nu îmi doresc să sufere cum am suferit eu până acum. Îmi iubesc atât de mult copilul, încât chiar nu vreau să se întâmple aceleași lucruri cu el. Pot zice că noi, artiștii, nu suntem bunuri de consum. Eu nu îi dau interzis fiului meu să facă muzică, ci doar vreau să îl feresc de unele suferințe. Dar dacă el își dorește să facă muzică, o să îl susțin 100%. El urmează să facă acum 21 de ani, este băiat mare, el decide de acum, nu el. Vreau să vă mai zic încă o dată că, băiatului meu, nu îi interzic nimic. Face ce crede el de cuviință că este mai bine”, a declarat pentru Click! Florin Vasilică.

De unde a pornit totul...?

Întreaga dispută a pornit încă de acum un an! La acea vreme, cântărețul de muzică populară, a vorbit deschis despre faptul că nu și-ar dori ca fiul său să urmeze o carieră în muzică, expunând clar motivele.

„Nu vreau să-l expun la mizeriile din muzica populară, prin care eu am trecut, îmi iubesc prea mult copilul. Tata a condus centrul cultural, a fost medic și director al ansamblului de aici. S-au întâmplat lucruri atât de dureroasă”, a declarat Florin Vasilică, pentru Impact.

Click! spune

Florin Vasilică este fiul regretatului Liviu Vasilică, unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică de folclor din România. Artistul a iubit cântecul și portul popular încă de mic, fiind un mare fan al artistei Maria Tănase, ale cărei melodii le ascultă cu mare drag, ori de câte ori are ocazia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net