Florinel de la Vișina s-a împăcat cu soțul de 82 de ani și s-au mutat în România

image
Philip şi Florinel s-au căsătorit în 2017

Semne bune anul are pentru Florinel de la Vişina! După ce timp de aproape doi ani a stat departe de fostul preot britanic Philip Clements (82 de ani), iată că tânărul a revenit la sentimente mai bune pentru bărbatul cu care s-a căsătorit în 2017 şi care i-a dat o mare parte din averea lui.

După o ceartă aprigă, Philip a locuit în Anglia, iar Florinel a stat în Spania, alături de amantul său, Jeronimo Jesus de Vega, iar acum cei doi bărbaţi sunt din nou împreună. Florin Marin s-a împăcat cu Philip şi au decis să se mute în România. Cei doi au revenit în Bucureşti şi locuiesc într-un cartier rezidenţial, într-un apartament dăruit tot de britanic. ”Am decis să ne împăcăm pentru că Philip chiar are nevoie de cineva care să aibă grijă de el. Ne aflăm în România şi vom locui aici mai multă vreme”, ne-a spus Florinel de la Vişina.

E căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

Florinel de la Vișina a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina,  l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, și a cumpărat un apartament în București în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine, genți.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg