Fosta concurentă de la "Vocea României", primele declaraţii după ce a fost snopită în bătaie de soţ


    Iulia Mihuţ este complet dezamăgită de soţul eifoto: arhiva personală
Iulia Mihuţ este complet dezamăgită de soţul eifoto: arhiva personală

O altă artistă a căzut pradă violenţei domestice! Este vorba despre Iulia Mihuţ, fosta concurentă de la "Vocea României", care zilele trecute a fost bătută crunt de soţul ei. Căsătorită de doar o lună cu bărbatul pe care îl vedea tatăl viitorilor ei copii, tânăra este încă în stare de şoc după ce a trăit o experiență traumatizantă. Cel care a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea nu este nici el străin de lumea artistică. Bărbatul, pe nume Alex Mihuț, este sunetistul lui Smiley și lucrează cu interpreţi celebri din industria muzicală autohtonă. Povestea Iuliei a fost făcută cunoscută de scriitoarea Lorena Lupu, care a povestit întregul episod prin intermediul blogului său personal.

Iulia Mihuţ a găsit putere să vorbească despre episodul dureros prin care a trecut. Artista a fost bătută cu bestialitate de soţ, dar incidentul de zilele trecute nu este singular. Ea a povestit că a mai existat o scenă tensionată chiar în ziua cununiei lor. Tânără a povestit că în ziua în care a fost bătută îi spusese soţului că este posibil să fie însărcinată. 

"Cea mai grea zi pentru mine a fost ieri. N-am reuşit să plâng în trei zile. Cel mai greu a fost să văd oameni care tratează agresiunea că pe o normalitate. Nu pot să îmi imaginez ce fel de oameni sunt aia. Sunt oameni cu care nu-mi doresc să am de a face. Cel mai greu a fost să văd comentarii groaznic de răutăcioase la adresa lui. Eu nu vreau să mă întorc în ceva atât de bolnav. Primesc multe mesaje de încurajare. Sincer, apreciez, dar nu mă ajută cu nimic.

Nu plâng pentru el de dor, îmi este milă. Nu mă simt vinovată. Simt că dacă nu aş fi făcut eu asta public, ar fi fost următoarea. Nu mi-am imaginat că de la vorbele pe care ni le spuneam, la atâta violenţă şi ura. Eu nu îl pot ajută, nu eu. Nu ştiu dacă-l mai iubesc. Nu ştiu la ce se limitează acum sentimentele mele. Nu pot să-mi dau seama ce ar fi fost adevărat după noaptea asta. Nu ştiu, dar dacă atunci simţeam iubire, acum, cu siguranţă, nu îmi este indiferent.

Încă nu conştientizez cum ceva ce a început atât de frumos, s-a terminat într-un nimic, un nimic atât de tragic", şi-a început tânără povestea. 


    Iulia Mihuţ are răni pe gât şi zgârieturi pe tot corpul foto: arhiva personală
Iulia Mihuţ are răni pe gât şi zgârieturi pe tot corpul foto: arhiva personală

Iulia nu este la prima experienţă traumatizantă. Un moment de fericire a fost umbrit de o ceartă aprigă chiar în ziua în care s-au cununat. 

"În ziua cununiei am avut o mică ceartă. Eu am fost foarte supărată. Ne întorceam de la depus actele pentru cununie. Se uită pe Facebook şi a găsit profilul unei domnişoare. A găsit o poză pe wall şi a dat un like, nu m-a deranjat asta. Nu este vorba de faaa asta, e vorba că a intrat după pe profil, să-l studieze. Povestea a început foarte ciudat. El mă văzuse pe mine, eu nu-l văzusem pe el. Ne-am întâlnit peste câteva luni în Sibiu. Acolo am vorbit despre emisiune, muzică. Am ţinut legătură pe Facebook. În timp am devenit cei mai buni prieteni. Ne doream mulţi copii. Eu mi-am dorit cinci, el voia măcar trei. Ne făceam planuri. Voiam să ne luăm un teren într-un loc retras. Ne-am dorit copii oricând. În ziua în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, am discutat despre posibilitatea de a fi însărcinată. În dimineaţa în care a venit tata să mă ia, am mers la IML şi nu a vrut să-mi scoată actele pentru că nu aveam buletin. Deşi îmi ştiam datele, aveam certificat, mi-a zis că nu se poate. Mi se pare stupid să se întâmple asta în 2017. Voiam să mi se facă o investigaţie, nu aveam nevoie de acel act atunci, dar trebuia să fiu consultată pentru că aveam nişte leziuni”, a declarat Iulia Mihuţ la emisiunea Wowbiz de la kanal d. 

Povestea Iuliei a fost făcută cunoscută de scriitoarea Lorena Lupu, care a scris întregul episod pe blogului ei personal.

"Iulia Mihuţ e o fată dulce de 23 de ani care, până vineri noaptea, adică acum trei zile, visa la familie, copii şi fericire. Era măritată de două săptămâni cu un tip pe care îl credea iubirea vieţii ei. Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, soţul ei Alex a venit beat acasă şi a încercat s-o ucidă", a relatat Lorena.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png