Fostă iubită de milionar, concurentă la «Chefi la cuţite»!

Ultima actualizare:

    Alina Radi a gătit tocăniţă de pipote la "Chefi la cuţite" foto: captură Antena 1
Alina Radi a gătit tocăniţă de pipote la "Chefi la cuţite" foto: captură Antena 1

În urmă cu patru ani se plimba cu iahtul şi bea şampanie scumpă, dar nu i-a plăcut viaţa fără griji! Alina Radi, fosta iubită a milionarului Nick Rădoi, care este mămica unui băieţel dintr-o altă relaţie a dat luxul pe cratiţă şi i-a impresionat plăcut pe juraţii de la "Chefi la cuţite". Luni seară, tânăra a avut emoţii mari când a dat ochii cu cei trei bucătari celebri.

Alina Radi (29 de ani) este obişnuită cu camerele de luat vederi. De când a intrat în atenţia presei, având o relaţie amoroasă cu milionarul Nick Rădoi a tot ţinut paginile tabloidelor. la patru ani distanţă de la idila cu omul de afaceri român, stabilit peste Ocean, tânăra şi-a încercat norocul în bucătărie. Ea a venit la "Chefi la cuţite", cu un preparat pe care l-a gătit în premieră.


    Alina Radi a avut emoţii mari la
Alina Radi a avut emoţii mari la

"Gătesc foarte mult...de vreo lună! Eu pun mâna pe furculiţă doar dacă mănânc! Îmi place să mănânc, nu să gătesc. Voi face pipote cu legume. Ştiu reţeta asta de la o prietenă din Timişoara, căreia i-am spus că nu ştiu să fac mai nimic, iar ea a insistat să remediez problema. Acasă te mai ajută Internetul, aici sunt emoţiile. E prima dată când fac reţeta asta. Sper să le placă chefilor", a spus Alina înainte să le trimită juraţilor farfurile pentru a le degusta.

Spre surprinderea ei, tocăniţa a avut succes, iar bucătarii au vrut să ştie cine a preparat totul. Alina a apărut cu emoţii mari în faţa bucătarilor cărora le-a mărturisit că o cunosc de la televizor. Ea a povestit şi idila din urmă cu câţiva ani pe care a trăit-o cu Nick Rădoi.

"Am o relaţie acum, nu are rost să dezgropăm trecutul. Sunt prima iubită oficială a lui Nick Rădoi, cu care a apărut la televizor. Restul fetelor... au venit ca muştele. Viaţa cu un milionar e plictisitoare. Şi acum mă întreb ce caut aici", le-a spus ea amuzată juraţilor.

Mămica unui băieţel, în vârstă de aproape 3 ani, Alina a explicat că a învăţat să gătească pentru copil, iar micuţul o laudă tot timpul pentru preparatele delicoase. Tânăra timişoreancă este cântăreaţă de muzică populară şi prietenă cu Adriana Bahmuţeanu şi Denisa Biţă. De altfel, cele două au şi venit să o susţină în faţa juraţilor. 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net