FOTO Adela Popescu și-a prelungit vacanța în Grecia: «A fost mai bine decât am sperat»

image
Radu Vâlcan și Adela Popescu, relaxați în vacanțăfoto: Facebook

Vedetele din România au ales să-și încarce bateriile în Grecia, departe de litoralul românesc, unde turiștii nu respectă regulile, la vreme de pandemie. Adela Popescu a relatat pe blog experiența vacanței în Skiathos.

De departe, cea mai solicitată destinație de vacanță este Grecia, unde recent s-au distrat patru vedete, toate declarându-se încântate de peisaj, dar și de liniște. De pildă, Dima Trofim (31 de ani), ex-LaLa Band și "Pariu cu viața", s-a relaxat pe vas și s-a jucat cu pisicile din curtea casei din Santorini, unde s-a cazat.

image
Adela Popescu și tatăl ei, în vacanța din Grecia

Ruby, încântată de Thassos: "Am plâns la plecare"

Cât o privește pe Ruby, Ana Claudia Grigore (31 de ani), ea laudă vacanța din Thassos: "Am stat într-un loc foarte drăguț cu o gazdă foarte primitoare, care ne-a făcut pe toți să plângem la plecare la fel cum i-am făcut și eu. Dacă și voi vreți să veniți în Grecia să știți că procedura nu este deloc complicată, trebuie doar să vă faceți testele și să demonstrați că nu aveți nici o urmă de covid, să veniți cu testele în termen de 72 de ore la vama din Grecia și nu aveți nici o problemă. Noi a trebuit să așteptăm un pic pentru că am venit într-o zi aglomerată dar uite că plecăm într-o zi liberă", a povestit Ruby, pe Instastory.

image
Ruby, sexy în vacanță

Soții Radu Vâlcan (43 de ani) și Adela Popescu (33 de ani)  se relaxează în Skiathos: "A trecut o săptămâna din vacanță și abia acum simt că s-a instalat relaxarea. Noroc că am fost inspirați și ne-am prelungit sejurul cu încă șapte zile. Așa cum vă povesteam zilele trecute ne-am făcut totuși curaj, în plină pandemie de coronavirus, să plecăm în Grecia. Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele. Anul acesta ne-am organizat foarte bine și se pare că nu am greșit. Ba dimpotrivă, a fost mai bine decât am sperat. Am făcut o gașcă frumoasă alături de două familii de la grădi - așa ne place nouă să ne spunem - și de bunici. Ne-am cazat la un hotel pe care îl știam de acum doi ani, când avuseseram o vacanță alături de Alexandru mic și Andrei în burtică. Taverne tradiționale și restaurante cu mâncare delicioasă și poziție încântătoare", a scris Adela Popescu pe blogul ei, alături de imagini superbe.

image
Daniel Buzdugan este fan al insulei Creta

Daniel Buzdugan, an de an în Creta

Nici Daniel Buzdugan (45 de ani) de la Radio ZU nu a ratat vacanța anuală, din Creta: ”Eu când ajung în Creta mă apucă dansul. Dau drumul la muzică în mașină, trag un dans pe autostradă și plec mai departe în treaba mea! Testul de coronavirus l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas, totul este foarte simplu”, a scris el, pe Facebook.

Citește și:

Adevărul despre vacanțele în Grecia. În plină pandemie, vedetele au fugit pe insulele grecești: "E liniște și pace"

FOTO Vedetele au testat Grecia după ridicarea restricțiilor. Cum s-au distrat Delia, Ilinca Vandici și Ellie White

Lavinia Petrea, despre vacanța în Grecia: „Ne-a ieșit!”

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
Alessia Raiciu 3 webp
laura cosoi
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png